Neovisni novinarski portal
19.10.2021.

Post Tagged with: "Banj"

Sedmu godinu zaredom JK Val u suradnji sa Gradom Šibenikom i TZ Šibenik organizira novogodišnje kupanje na plaži Banj, u cilju promocije grada Šibenika.

Sitno je bitno, piše na dijeljenim posudicama. Dakako da je bitno, jer kada se na plažama nakupi puno sitnoga otpada, ono bitno naruši izgled plaža, tj. kupališta izgledaju kao deponij sitnog otpada, a ne mjesto za relaksaciju i dokolicu, sunčanje i plivanje. 

Ekološka udruga „Krka“ Knin, jedna od najmarljivijih građanskih udruga u Dalmaciji (i šire) dijeli besplatne posudice za otpatke na plaži Banj u Šibeniku u srijedu, 26. rujna 2018. i u petak 28. rujna 2018. od 16:30 do 18:00 sati.

– Evo vi ste novinari pa napišite nešto o tome…
Evo, napisali smo.

Najhrabriji Šibenčani opet imaju priliku za dokazivanje.

Kupanje u moru 1. siječnja i ove će godine biti ogranizirano na šibenskoj plaži Banj.

Plaži Banj pod hitno treba banjada, tj. kupanje i umivanje.
A onda i netko dostojan da njome upravlja.

Prvi dan 2015. godine u Šibeniku započeo je tradicionalnim kupanjem na gradskoj plaži u organizaciji Jedriličarskog kluba Val.

Intervju s gradonačelnikom Šibenika, dva dana prije isteka po mnogočemu zanimljive i burne godine u Krešimirovu gradu.

Treće kupanje na plaži Banj 1. siječnja, u organizaciji JK Val, dogodit će se točno u podne.

Šibenik je slavio na danima hrvatskog turizma u Opatiji, i vratio se u krug turističkih uspješnica. Ali, i opet je važnije tko je za to zaslužniji, bivša ili sadašnja vlast, tko je učinio i platio više, a ne na čiju je to dobrobit. A na dobrobit je građana Šibenika, samo šteta što se to iz opozicijskih klupa obično ne želi vidjeti…

Dobro obaviješteni tvrde da se šibenski biskup Ante Ivas već na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, 5. kolovoza u Kninu, požalio šefu HDZ-a Tomislavu Karamarku kako lokalne gradske i županijske vlasti benevolentno puštaju da se noćima od zaglušujuće buke u gradu ne može usnuti, a niti Bogu pomoliti.