Neovisni novinarski portal
3.12.2021.
IZDVOJENO / UKRATKO
JK Val poziva na novogodišnje kupanje

JK Val poziva na novogodišnje kupanje

Kupanje u moru 1. siječnja i ove će godine biti ogranizirano na šibenskoj plaži Banj.

Novogodišnje kupanje na Banju (Foto H. Pavić) (32)

JK Val poziva najhrabrije Šibenčane na četvrto tradicionalno novogodišnje kupanje, koje će biti održano na plaži Banj u Šibeniku, 1. siječnja 2016., u 12 sati. Oni malo manje hrabri, mogu uz kuhano vino i klasičnu glazbu uživati u pogledu na kupače.
JK Val očekuje rekordan broj novogodišnjih kupača (dosad ih je najviše bilo 14), pa je zato već spremno dvadesetak prigodnih poklona.
U zabavnom dijelu programa nastupit će majka i kći, odnosno profesorica Gordana Pavić zasvirat će na električnom klaviru, a L0ra Pavić, učenica 1. razreda srednje glazbene škole, svirat će trubu.
Slike koje su zadnje tri godine, nakon novogodišnjeg kupanja na Banju, obilazile Hrvatsku prikazivale su Šibenik kao grad mora i sporta, grad kulture, njegovu srednjovjekovnu baštinu i snagu. Organizatori iz JK Val, uz financijsku podršku Grada Šibenika, žele da se ta lijepa priča nastavi, da najljepši pogled s jedne gradske plaže, obogaćen kupačima i jedriličarima, pronese ime Šibenika što dalje.
Ove će godine novogodišnje kupanje na Banju biti organizirano u čast 950. obljetnice prvog spomena grada Šibenika. Pozivaju se svi građani Šibenika i njihove goste da uveličaju ovaj događaj i poprate prvu banjadu u 2016.

 

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI