Neovisni novinarski portal
3.12.2021.
IZDVOJENO / UKRATKO
JK Val poziva na novogodišnje kupanje na plaži Banj

JK Val poziva na novogodišnje kupanje na plaži Banj

Najhrabriji Šibenčani opet imaju priliku za dokazivanje.

Ovako je bilo prije godinu dana (Foto: Hrvoslav Pavić)

JK Val poziva najhrabrije Šibenčane na peto tradicionalno novogodišnje kupanje, koje će biti održano na plaži Banj u Šibeniku, 1. siječnja 2017., u 12 sati (program počinje u 11.30 sati). Oni malo manje hrabri, mogu uz kuhano vino, čaj i fritule, uz glazbu koju će izvoditi šibenski pijanist Borna Erceg, uživati u pogledu na kupače.
Ovoga se puta, kao i uvijek, očekuje rekordan broj novogodišnjih kupača. Dosad ih je najviše bilo 22, a ako računamo i jednog hrabrog psa, onda 23. Organizatori će novogodišnje kupanje posvetiti najtrofejnijem šibenskom sportu u 2016. godini, te će svakom kupaču dodijeliti i pripadajući dres. O kojem se sportu radi, saznat ćete ako dođete 1. siječnja na Banj.
Slike koje su zadnje četiri godine s novogodišnjeg kupanja na Banju obilazile Hrvatsku prikazivale su Šibenik kao grad mora i sporta, grad kulture, njegovu srednjovjekovnu baštinu i snagu. Organizatori iz JK Val, uz financijsku podršku Grada Šibenika i Turističke zajednice Grada Šibenika, žele nastaviti tu lijepu priču. Najljepši pogled s jedne gradske plaže, obogaćen kupačima i jedriličarima, pronijet će ime Šibenika nadaleko.
Pozivaju se svi građani Šibenika i njihovi gosti da uveličaju ovaj događaj i poprate prvu banjadu u 2017.

 

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI