Neovisni novinarski portal
13.8.2022.

Post Tagged with: "Gimnazija Antuna Vrančića"

Otvorena je u šibenskoj Gimnaziji Anruna Vrančića, pa postoji nada kako buduće društvo neće biti freak show moralnih nakaza, nego družina časnih ljudi koji se pošteno, mudro i marljivo zalažu za dobrobit svih građana

Kuvajt je jedna od najbogatijih zemlaja svijeta, kojoj je nafta 90 posto izvoza i 50 posto BDP-a, s najjačom valutom , 1 kuvajtski dinar vrijedi 22-24 kune. Sara Bujas kao nastavnik engleskog na kuvajtskom fakultetu živi lagodnije, kaže, nego kao profesor kod kuće…

Jučer je održano tradicionalno natjecanje pop i rock bendova u Gimnaziji ‘Antuna Vrančića’ u Šibeniku.

Prema našim informacijama, među prijavljenima je i v.d. ravnateljica Diana Vodanović.

Sindikalist Branimir Mihaljinac tražio je od ministra trenutačno razrješenje v.d. ravnateljice.

‘Žalosno je što nas nitko ne želi zaštititi, ni naš ministar Mornar, iako je to obećao’, kazali su nam, među ostalim, djelatnici Ekonomske škole u Šibeniku.

Danas je, prema najavama, u Slobodnoj Dalmaciji objavljen oglas kojim se traže kandidati za novog ravnatelja Ekonomske škole u Šibeniku.

Preko dvadeset djelatnika Ekonomske škole u Šibeniku, koji su već tri tjedna na bolovanju, poslali su nam priopćenje kojim reagiraju na odluke s jučerašnjeg zasjedanja Školskog odbora.

Nakon očitovanja Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta o poništenju spornih zaduženja nastavnika, Školski odbor Ekonomske škole u Šibeniku zasjeda sutra, u srijedu, u 15 sati.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta prvi put se službeno očitovalo o slučaju Ekonomske škole u Šibeniku.

Desetoro roditelja, čija djeca pohađaju Ekonomsku školu u Šibeniku, danas je od v.d. ravnateljice Diane Vodanović tražilo rješenje kaotične situacije.

Za danas najavljenog prosvjeda učenika i roditelja pred zgradom Županije nije bilo, što ne znači da uzavrele strasti u Ekonomskoj školi u Šibeniku miruju…