Neovisni novinarski portal
23.9.2023.

Post Tagged with: "Županijski radio Šibenik"

Najsvjetlije stranice svoje povijesti Radio Šibenik ispisao je u vrijeme Domovinskog rata.

Zagrebački poduzetnik Bruno Dragičević, novi je vlasnik Županijskog Radio Šibenika, koji ove godine, 2. studenoga, slavi svojih pola stoljeća rada. Na šibenskom je području već prisutan od ranije kao direktor […]

Iako otvaranje stečaja nad Županijskim radio Šibenikom ne mora značiti i njegov definitivni kraj nakon 48 godina postojanja, činjenica je kako je Radio Šibenik kojeg su Šibenčani poznavali i voljeli zapravo već otišao u povijest. Bez puno buke i s prešutnim odobravanjem njegovih bivših većinskih vlasnika.

Sindikat obrazovanja, medija i kulture Hrvatske (SOMK) i Savez samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH) danas su s konferencije za novinare uputili apel za spas Radio Šibenika, pozvali vlasnika i direktoricu na […]

Županijski radio Šibenik s tvrtkom Moć komunikacije i obrtom DSF potpisao je ugovor o poslovnoj suradnji koji protagonisti vide kao put u stvaranje medijskog klastera.

Javna rasprava o Prijedlogu izmjena i dopuna programskih obveza HRT-a održana je danas u Šibeniku,  gdje je najveće zanimanje, očekivano, izazvao prijedlog uspostavljanja Šibensko-kninskog radija. Glavni ravnatelj HRT-a Goran Radman […]

NCP Grupa Gorana Prgina, koja je do sada imala 22 posto vlasničkog udjela Županijskog Radio Šibenika, postaje novi većinski vlasnik najstarije šibenske radijske postaje. Adrial Plus i Zagreb Montaža se povlače i prepuštaju NCP-u svojih 54 posto vlasništva.

Na današnjoj skupštini Županijskog radio Šibenika za novog direktora izabran je Dalibor Slavica, direktor Tržica Šibenik.

Desetak zaposlenika Županijskog Radio Šibenika, koji su već 20 dana u štrajku zbog neisplate triju plaća, štrajkat će i dalje.

Na Skupštini Županijskog radija Šibenik odlučuje se o izboru novog direktora i pripremama za predstečajnu nagodbu.