Neovisni novinarski portal
25.9.2021.

Post Tagged with: "Radio Šibenik"

Evo kako izgleda nova knjižnica na kojoj piše ‘Salto mortale’, a iz koji će ljubitelji književnosti kako bi uzeli knjigu morali zaviriti u bačvu.
Radio Šibenik uz podršku Grada Šibenika i Kulturne udruge Fotopoetika poklanjaju svim svojim sugrađanima i posjetiteljima Krešimirovog grada knjižnicu, djelo Marija Jurasa, poznatog kao Lulas

Šestu godinu zaredom Šibenik se pridružuje obilježavanju Svjetskog dana prodavaonice ploča (Record store day). I ove godine, Kulturna udruga Fotopoetika i klub Azimut organiziraju Long play day – sajam ploča i stripova koji će biti održan sutra (subota, 13. travnja) ispred Azimuta od 11 do 14 sati.

Agonija županijskog Radio Šibenika se nastavlja: Trgovački sud odbio zahtjev za pokretanje predstečajnog postupka jer je u priloženoj dokumentaciji prešućen spor s tvrtkom dalmare d.o.o.

Sindikat obrazovanja, medija i kulture Hrvatske (SOMK) i Savez samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH) danas su s konferencije za novinare uputili apel za spas Radio Šibenika, pozvali vlasnika i direktoricu na […]

Županijski radio Šibenik s tvrtkom Moć komunikacije i obrtom DSF potpisao je ugovor o poslovnoj suradnji koji protagonisti vide kao put u stvaranje medijskog klastera.

NCP Grupa Gorana Prgina, koja je do sada imala 22 posto vlasničkog udjela Županijskog Radio Šibenika, postaje novi većinski vlasnik najstarije šibenske radijske postaje. Adrial Plus i Zagreb Montaža se povlače i prepuštaju NCP-u svojih 54 posto vlasništva.

Na današnjoj skupštini Županijskog radio Šibenika za novog direktora izabran je Dalibor Slavica, direktor Tržica Šibenik.

Desetak zaposlenika Županijskog Radio Šibenika, koji su već 20 dana u štrajku zbog neisplate triju plaća, štrajkat će i dalje.

Na Skupštini Županijskog radija Šibenik odlučuje se o izboru novog direktora i pripremama za predstečajnu nagodbu.

To je tehnički dobro opremljen radio s gotovo polustoljetnom tradicijom i koncesijom sve do 2022. godine i tamo rade kvalitetni novinari. Radio Šibenik slušan je i bitan informativni medij… ističu u HND-u

– Ovim štrajkom želimo upozoriti i javnost da je Radio Šibenik u svojih 45 godina neprekinutog rada doveden u situaciju u kojoj postaje upitna njegova budućnost i opstanak – kažu radnici u svom proglasu.

Startalo se u podne na šibenskoj rivi, a vozi se u humanitarne svrhe.