Neovisni novinarski portal
26.2.2024.

Post Tagged with: "OFF festival"

OFF jazz & blues festival u Šibeniku dogodio se proteklog vikenda po jedanaesti put.

OFF Jazz & Blues Festival u Šibeniku, i u svom 11. izdanju, dovodi na Trg I.G. Kovačića kvalitetna etno, jazz i blues imena.

Sjećanje na jedan od posljednjih nastupa Esme Redžepove, održanom 16. srpnja ove godine, na OFF jazz & blues festivalu u Šibeniku.

OffYoga, festival koji je proteklog tjedna bio održan u sklopu 10. OFF jazz&blues festivala u Šibeniku, izazvao je veliki interes.

U najhladnijem tjednu ovoga ljeta, odigrao se deseti OFF jazz&blues festival u Šibeniku.

Sinoć je započeo jubilarni 10. OFF jazz&blues festival u Šibeniku.

Jedan od najboljih hrvatskih jazz gitarista, Darko Jurković – Charlie, novo je ime 10. OFF jazz&blues festivala u Šibeniku. Charlie će nastupiti drugog dana festivala (15. srpnja) prije grupe Kries, budući da je dvojac Bow vs Plectrum morao otkazati nastup zbog zdravstvenih problema jednog od članova.

I ove će se godine, unutar OFF festivala u Šibeniku, održati “podfestival” OFF Yoga.

Dnevne ulaznice prodaju se po cijeni od 120 kuna, a festivalska (trodnevna) za 240 kuna.

Festival će biti održan od 14. do 16. srpnja na Trgu Ivana Gorana Kovačića.

Deveta smotra jazza i bluesa bit će održana od 16. do 18. srpnja, na Trgu I.G. Kovačića u Šibeniku. Imamo ulaznice za vas…

Velikani world music scene, koji su u dvadesetak godina postojanja prošli sve bitne europske i svjetske dvorane, prvi put dolazu u Šibenik. Nastupit će prvog dana (16. srpnja) OFF festivala, a tim smo povodom porazgovarali s Dragim Šestićem, osnivačem benda.