Neovisni novinarski portal
27.5.2024.
SCENA
(Foto: Jozica Krnić)

Jazz, blues & yoga:
Kvalitetna glazba, vježbe i masaža u sklopu 10. OFF festivala

(Foto: Jozica Krnić)

I ove će se godine, unutar OFF festivala u Šibeniku, održati “podfestival” OFF Yoga.

(Foto: Jozica Krnić)

(Foto: Jozica Krnić)

Dvanaest učitelja raznih pravaca yoge, masaše i meditacije najavljeno je danas u sklopu OFF Yoga festivala, koji se drugu godinu zaredom priključio OFF jazz&blues festivalu u Šibeniku.
– OFF Yoga će trajati duže glavnog glazbenog programa OFF festivala. Specifičnost je i da smo jeftin festival, jer svi predavači i organizatori su volonteri, pa polaznicima ništa ne naplaćujemo – rekli su Dražen Škarica i Ida Todosijević na današnjoj tiskovnoj konferenciji. Ovaj popratni program OFF festivala trajat će od ponedjeljka 11. srpnja do subote 16. srpnja.
– Za sudjelovanje na predavanjima i vježbanjima ne morate zadovoljavati nikakve uvjete, dobrodošli su i iskusni vježbači i početnici, a nije važno ni u kakvoj ste fizičkoj spremi – ističu organizatori OFF Yoga festivala. Cjelokupni program možete proučiti OVDJE.
Inače, OFF jazz&blues festival bit će održan u Šibeniku od 14. do 16. srpnja, a nastupaju: Tamara Obrovac & Matija Dedić Quartet i Mike Sponza Band (14.07.), Bow vs. Plectrum i Kries (15.07.) te Miro Kadoić Sextet i Esma Redžepova (16.07.). Koncerti počinju svake večeri u 22 sata, a cijena ulaznice je 120 kn (dnevna) i 240 kn (festivalska). Ulaznice se prodaju na caffe baru Bono u Šibeniku, na štandu nasuprot šibenskog Kazalište te na ulazima na festival od 14. srpnja.

 

Tags: , , , , , ,

VEZANE VIJESTI