Neovisni novinarski portal
13.6.2024.

Post Tagged with: "Franka Klarić"

-Kupujmo šibensko! “Murlin Murlo” – premijera 29. listopada, slobodna prodaja 30. listopada. Kompletna produkcija je iz naše kazališne kuće, odnosno cjelokupni autorski i umjetnički tim je iz Šibenika! – javljaju […]

Koncert „Classical music is back“  u kojem nastupaju  Nera Gojanović, mezzosopran i Gordana Pavić na klaviru je prvi glazbeni događaj uživo u Šibeniku nakon dugih mjeseci korona praznine i obustave […]

Večeras u 20 sati je na Facebook stranicama šibenskog kluba Azimut i udruge Fotopoetika finale ‘Poezije iz dnevnog boravka’ u kojoj je sudjelovalo 37 umjetnika i oko 40 tisuća gledatelja i slušatelja. U nastavku prenosimo objavu organizatora: 

Kompleksna je to priča o međuljudskim odnosima, u ovom slučaju o majci i kćeri, s mnogim iznenađenjima i neočekivanim obratima.

Ako je suditi po sinoćnjem dugom i glasnom aplauzu, šibenska je publika uglavnom uživala u praizvedbi „Gaćica“, prvoj ovogodišnjoj premijeri u produkciji Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku.

Radi se o tekstu Carla Sternheima, koji je adaptirao slavni holivudski klumac Steve Martin, a koji će na hrvatskim pozornicama doživjeti praizvedbu.

…koji su Franka Klarić i Jakov Bilić, sudeći po reakcijama struke i laika sa sinoćnje premijere u šibenskom HNK-u, uspješno položili.

Za srijedu, 18. ožujka, najavljena je nova premijera u produkciji šibenskog HNK.

‘Veliki manevri u tijesnim ulicama’, autorskog dvojca Brešan, premijerno su izvedeni sinoć u HNK-u u Šibeniku.

Premijera predstave ‘Veliki manevri u tijesnim ulicama’, koja će se u šibenskom HNK-u održati u petak 21. veljače, danas je najavljena na tiskovnoj konferenciji.