Neovisni novinarski portal
20.1.2022.
UMJETNOSTI
Gordana Pavić

Prvi uživo koncert u Šibeniku nakon korona-praznine:
Gordana Pavić i Nera Gojanović (pa ‘Arsenov feral’, pa ‘Let’s rock!’ festival na tvrđavi)

Gordana Pavić

Koncert „Classical music is back“  u kojem nastupaju  Nera Gojanović, mezzosopran i Gordana Pavić na klaviru je prvi glazbeni događaj uživo u Šibeniku nakon dugih mjeseci korona praznine i obustave svih kulturnih zbivanja van virtualnog svijeta. 

Nera Gojanović (foto Hrvoslav Pavić)

-HNK u Šibeniku, glavna dvorana, ponedjeljak, 8. lipnja 2020. godine u 20 sati – slobodan ulaz. Prvi u našem gradu izlazimo s koncertom za publiku uživo. Dođite uživati na koncertu klasične glazbe za zatvaranje koncertne sezone, naše vrhunske mezzosopranistice Nere Gojanović i pijanistice Gordane Pavić, koji će Vas oduševiti popularnim klasicima.- vele iz HNK u Šibeniku. 

Gordana Pavić

Najavljuju i sljedeći događaj uživo: na Trgu kralja Držislava (ispred zgrade kazališta), u petak 12. lipnja u 21 sat  ‘prvi kulturni program na otvorenom za našu publiku u gradu’.

-Naš kabarei „Arsenovi ferali“ uspješnice su koje su voljene od naše publike i uvijek su u potpunosti punile naše kazalište. Za zatvaranje glazbeno-scenske sezone za Vas smo pripremili zadnji nastavak Vašeg omiljenog formata kabarea u specifičnom okruženju našeg trga ispred kazališta. Sam ambijent bit će posebno uređen, što je naša mala tajna, koju će u potpunosti doživjeti samo publika koja dođe na kabare. Samo za Vas, u „Arsenovom feralu“ nastupat će naši glumci Oriana Kunčić, Franka Klarić, Ana Perković, Šime Bubica i Kristian Šupe. Od glazbenika nastupaju Ante Stošić, Ante Prgin, Toma Gracin, trio Bagatin – Nino Nimac, Toni Lučev i Ivana Bulat, Goran Šubašić, Toma Cukrov, Nataša Cvitan Plazibat i Sara Lovrić Caparin – najavljuju iz HNK-a.

Podsejtimo, 21. lipnja u Šibeniku  slijedi festival ‘Let’s rock!’, prvi uistinu značajniji glazbeni događaj na kojem će nastupiti deseci izvođača (Ichabod, Ischariotzky, J.R. August, Nipplepeople, Pocket Palma, Rolo, Jonathan, Fogsellers,  Lovely Quinces…) o čemu više doznajte na stranicama Tvrđave kulture ili Trisa. 

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

VEZANE VIJESTI