Neovisni novinarski portal
21.10.2021.

Post Tagged with: "HNK u Šibeniku"

Po tome, tzv. PR za ovogodišnji MDF će voditi komunikacijski tim kojemu je na čelu Kristijan Sedak  koji je inače predavač, asistent na Odjelu za komunikologiju pri Hrvatskom katoličkom sveučilištu. Kristijan Sedak je ujedno predstavnik Zaklade hrvatskog državnog zavjeta, kojoj je zakladnik HDZ, na brojnim domaćim i međunarodnim skupovima skupovima. 

Razgovor sa šibenskim glumcem koji će za dva mjeseca sjesti u fotelju ravnatelja šibenskog HNK.

Šibenski glumac Jakov Bilić sutra bi trebao biti potvrđen za ravnatelja HNK u Šibeniku.

Večeras u 20 sati u HNK u Šibeniku.

Ako je suditi po sinoćnjem dugom i glasnom aplauzu, šibenska je publika uglavnom uživala u praizvedbi „Gaćica“, prvoj ovogodišnjoj premijeri u produkciji Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku.

Radi se o tekstu Carla Sternheima, koji je adaptirao slavni holivudski klumac Steve Martin, a koji će na hrvatskim pozornicama doživjeti praizvedbu.

Šibenski glumac nagrađen je večeras na svečanosti u zagrebačkom HNK-u za najbolju mušku ulogu u kategoriji opereta/mjuzikl.

Nakon svjetske premijere u Torontu, kratki film „Po čovika“, financiran natječajem Ministarstva branitelja i HAVC-a, večeras je premijerno prikazan u šibenskom HNK-u.

U povodu otvorenja Muzeja pobjede i 72. obljetnice oslobođenja Dalmacije, u Šibeniku je nastupio ženski zbor Kombinat iz Ljubljane.

Dječjim mjuziklima ‘Buratino’, ‘Matilda’ i ‘Čarobnjak iz Oza’ do Stevena Spielberga ili Harrisona Forda – to je jedan od dugoročnih planova redateljice Nine Kleflin.

Trogirski glumac dobio je nagradu za ulogu u šibenskoj predstavi.

Prije ljetne gužve, osvrnuli smo se na kulturnu ponudu u proteklih nekoliko mjeseci.