Neovisni novinarski portal
29.7.2021.

Post Tagged with: "Tribunj"

No, treba se prisjetiti i kako se istim projektom dičio i Grubelićev prethodnik ex-načelnik Damir Pilipac (HDZ). I to još prije prije šest godina.  

Nikola Blažević, šibensko- kninski dožupan i dojučerašnji povjerenik HDZ-a za Knin, dobio je utakmicu sa stomatologom Robertom Marićem za vodeću poziciju u kninskoj organizaciji HDZ-a. Blažević tako preuzima kninski HDZ […]

Na snimci sigurnosne kamere iz hostela ‘Morski rak’ u Tribunju vidi se sukob Bare Grubelića sa 35-godišnjim R.R. s otoka Prvića.

Posljedice velikog nevremena s kišom i tučom koje je u srijedu navečer zahvatilo šibenski kraj otklanjaju se već treći dan. Vatrogasci, cestari i radnici ostalih javnih službi imat će posla na sanaciji šteta na cestama i ostaloj u infrastrukturi u Šibeniku, Drnišu, Kninu, Vodicama, Tribunju, Tisnom i drugim djelovima županije još danima, a štete na privatnim stambenim i gospodarskim objektima zahtijevat će još više vremena i novca.

Ribarski brod Povlja u Tribunju je u utorak građanima besplatno podijelio sav ulov ribe!? Ulovili su oko 20 tona srdela, ali nisu ih mogli prodati. Dvije trećine ulova ostavili su u moru, a ostatak su donijeli u Tribunj i podijelili građanima.

Uslijed obilnih kišnih oborina, koje od srijede padaju gotovo na cijelom području Republike Hrvatske i dalje dolazi do plavljenja stambenih, gospodarskih i cestovnih objekata te poljoprivrednih površina, javlja Državna uprava za zaštitu i spašavanje, koja je ocijenila da je najteže stanje bilo je na području Šibensko-kninske županije, na potezu od Tribunja do Šibenika te na široj okolici Splita.

Snažno grmljavinsko nevrijeme praćeno obilnim oborinama zahvatilo je jutros zapadne i središnje dijelove Šibensko-kninske županije. U vrlo kratkom (ne)vremenu je palo preko 100 litara kiše po metru četvornom. Kiša i dalje pada.

Za sutrašnju sjednicu šibensko-kninske Županijske skupštine (29. srpnja u 9.30 sati, šibenska Gradska vijećnica) županijske vlasti su, među ostalim, pripremile i Odluku o izradi Izmjena i dopuna (VI) Prostornog plana Šibensko-kninske županije.

Na automobilima načelnika Općine Tribunj Damira Pilipca (HDZ), njegove supruge i susjeda netko je u noći na četvrtak presjekao hidraulična crijeva kočiničkog sustava. Na taj način je onesposobljena njegova Lada Niva, ženin Renault Twingo i susjedom Suzuki Swift, koji su bili parkirani jedan do drugog na parkiralištu ispred kuće.