Neovisni novinarski portal
20.10.2021.

Post Tagged with: "Elemental"

U nedostatku nilo kakvih koncertnih zbivanja zbog globalne nevolje oko covida-19 dobro će doći i virtualni nadomjestak: Remote, glazbeni festival ‘na daljinski’. Remote je glazbeni festival proširene stvarnosti, označava spoj […]

No Azimut je uvijek bio široke ruke, pa i ovaj put dijeli besplatan ulaz za dvije osobe. One moraju odgovoriti na naše standardno i relativno nekomplicirano nagradno pitanje: kako se zovete?

U klubu Azimut u Šibeniku će se 15. ožujka 2019. godine u 20.30 sati održati promocija knjige Sve, samo ne romantika (biografija sastava Elemental) autora Marka Podruga. 

Autor biografije, koja izlazi u povodu 20 godina Elementala, novinar je portala TRIS, Marko Podrug.

A je li Dubioza duplo bolji bend nego te 2014.?

Zagrebačka grupa nastupila je jučer u Šibeniku na zadnjem danu Adventure.

Mirela Priselac Remi iz grupe Elemental ostvarila je zanimljivu međunarodnu glazbenu suradnju s francuskom pjevačicom Awa Ly.

U vrijeme kad kiša diktira dane, Elemental predstavlja spot i pjesmu “Opet je kiša”. Četvrti je to singl s dvostrukog albuma “Tijelo” koji je izašao u proljeće ove godine.

Adventski program u Šibeniku ove je godne ekološki osviješten, a predstavlja i vrhunac proslave 950 godina prvog spomena Šibenika.

Nastupom Mnogih Drugih jučer je otvoren drugi i posljednji dan ovogodišnjeg Regiusa u Šibeniku.

Regius festival bit će održan 29. i 30. srpnja na području nekadašnje Tvornice elektroda i ferolegura (TEF) u Šibeniku.

Regius festival će biti održan 29. i 30. srpnja na području nekadašnje Tvornice elektroda i ferolegura (TEF) u Šibeniku.