Neovisni novinarski portal
10.12.2023.
koncertiranje
Proljetne ferije: Tri dana besplatnih koncerata u Šibeniku

Proljetne ferije:
Tri dana besplatnih koncerata u Šibeniku

U Šibeniku, danas od 19 sati, na trgu Pavla Šubića ispred Županje startaju trodnevne Proljetne ferije,  glazbeni program povodom kraja korona-mjera i početka šibenske sezone koncerata na otvorenom.

Na rasporedu su tri dana besplatnih koncerata uz popratni DJ program. Večeras nastupaju Let 3 i Stella, petak je rezerviran za Hram i Scubu Hramskog, a Elemental i PaleolitiK u subotu zatvaraju program.

Proljetne ferije zamišljene su kao puno više od jednog koncerta u trajanju od sat-dva vremena. Od danas trg ispred Županije postaje centar dobre zabave, energije, druženja, pričanja s ljudima koje nismo dugo vidjeli vanka, zbog korone, mjera i svega… Slavlje kraja pandemije i početka, nadamo se, normalnog života. Tako će danas glazbeni program krenuti već od 19 sati, od kada će Stella vrtjeti dobru muziku, od tada će i šankovi biti u pogonu i želja nam je da se ljudi već od tada tamo okupljaju, minglaju, druže, dođu, otiđu, vrate se… Let 3 se penju na binu od 21 sat. – govori Igor Bergam ispred organizacijskog tima projekta.

Podsjetimo, Proljetne ferije realiziraju se kroz šibensku PARK organizaciju, a ulaz na sve koncerte je besplatan.

Program je sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora 2“, provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Tags: , , ,

VEZANE VIJESTI