Neovisni novinarski portal
23.9.2021.

Post Tagged with: "Žedno uho"

Glazbeni promotor Mate Škugor napisao je a glazbena knjižara Rockmark objavila knjigu Glazba za Žedno uho, ispovijest o odrastanju u rodnom Šibeniku, stasanju u Zagrebu i albumima koji su mu […]

Stoga, ukratko, hvala Mati Škugoru i Žednom uhu.

Na 6. SuperUho Festivalu nastupaju Bob Mould, Marc Ribot, Art Brut, Colin Stetson, Shilpa Ray, Uzeda, Lovely Quinces, Chui, Seine, The Fogsellers, Neon Lies i Kike Dok.

SuperUho festival ipak nije upitan, tvrdi promotor Mate Škugor.

Nakon odlične suradnje s craft pivovarama na koncertu Mac DeMarca i SuperUho Festivalu, promotorska agencija Žedno uho i pivovara Nova runda, ove subotu, 27. kolovoza, u velikom dvorištu Močvare/Jedinstva u Zagrebu najavljuju prvi BeerYard Festival, čiji je cilj objediniti tri nezavisne scene: craft pivovare, street food i glazbu.

Razgovor s čelnim čovjekom SuperUho festivala u Šibeniku, koji je prošlog tjedna na tvrđavi sv. Mihovila ugostio velika domaća i strana alternativna glazbena imena.

Međunarodni festival aktualne glazbe, Žedno uho, održat će se u Zagrebu u klubu Močvara od 19. od 23.svibnja.

‘Kroz SuperUho festival, uvjerili kako je upravo kultura ta koja je sposobna promjeniti društvo i dati mu nove perspektive, pa je tako Šibenik, do jučer zaboravljeni grad, postao mjesto o kojem se danas priča kao o mjestu sretnog života i svijetle budućnost’, kaže promotor Mate Škugor.

Festival SuperUho, šibenski ‘ogranak’ zagrebačkog Žednog uha, bit će održan od 3. do 5. kolovoza.

Festival koji će se ovoga ljeta dijelom događati i u Šibeniku, definirao je kompletan glazbeni program koji će biti održan od 21. do 24. svibnja u Zagrebu.