Neovisni novinarski portal
7.12.2023.

Post Tagged with: "Slave Lukarov"

11. izdanje Međunarodnog festivala animacije i stripa “Supertoon”  održati će se u Šibeniku od 19. do 23. srpnja 2021. Ove godine festival službeno uključuje i stripove u svoje natjecateljske programe […]

-Ove je godine napravljeno nekoliko zaista kvalitetnih hrvatskih filmova i sve ćete ih moći pogledati na Supertoonu. Ježevu kućicu Eve Cvijanović koji je već osvojio 10-ak nagrada, novi film Danijela Žeželja Crvenkapica Redux. Tu je i Božidar Trkulja i njegov Posljednji izazov…

Pet natjecateljskih kategorija, 163 filma u konkurenciji i preko 250 filmova u popratnom programu, obilježit će ovogodišnji Supertoon, Međunarodni festival animacije u Šibeniku, koji će biti održan od 16. do 21. srpnja.

Tradicionalni festival animacije bit će u Šibeniku održan od 16. do 21. srpnja 2017.

Šesto izdanje Supertoon međunarodnog festivala animacije počinje u nedjelju 24. srpnja. U šest dana festivala na osam lokacija gledati ćemo recentnu svjetsku produkciju animiranih filmova.

Petar Trebotić i Slave Lukarov najavili su danas 6. izdanje SUPERTOON međunarodnog festivala animacije u trajanju od šest dana, koji će se održati u Šibeniku od 24. do 29. srpnja 2016.

Dječje radionice Supertoon – Međunarodnog festivala animacije u Šibeniku nastavljaju se unatoč izostanku potpore lokalne samouprave.

Projekt međufestivalske suradnje koji će u Šibeniku tijekom zimskih mjeseci dovoditi u goste europske festivale animiranog filma najavili su na današnjoj konferenciji za novinare direktori Supertoona Petar Trebotić i Slave Lukarov.

Nakon mjesec dana postfestivalske stanke Supertoon ponovo putuje – večeras je bio u Tisnom, sutra u Skradinu, a slijedećih vikenda i u drugim mjestima.

Peti međunarodni festival animiranog filma bit će održan u Šibeniku od 26. do 31. srpnja.

Međunarodni festival animacije ove će godine biti održan u Šibeniku od 26. do 31. srpnja.

Supertoon – međunarodni festival animacije potpisao je sporazum o suradnji s Gradom Šibenikom i Turističkom zajednicom Grada Šibenika, nakon čega je otvoren međunarodni natječaj za prijavu filmova i najavljeno 5. izdanje festivala koje počinje u nedjelju 26. srpnja i traje do petka, 31. srpnja 2014. na čak šest šibenskih lokacija.