Neovisni novinarski portal
8.12.2021.

Post Tagged with: "sjednica"

Dakako, kao i uvijek, Vlada RH na dijelu sjednice bez svjedočenja javnosti za pretposljednju točku ima onu koja je za njih vjerojatno najvažnija: 5. Kadrovska pitanja.

Nedopustivo da ova skupina političara, kao niti jedna Vlada ranije, na odveć drzak način kontinuirano zanemaruje svoje elementarne obveze prema 4,2 milijuna hrvatskih građana.

Inače, prva točka dnevnog reda otvorenog dijela sjednice je ‘Izvješće o prvih 100 dana Vlade’, pa je donekle i logično zbog čega se krije sadržaj takvog dokumenta.

Prva točka dnevnog reda sjednice Vlade RH.

Tzv. tehnička Vlada za sutra, četvrtak, 23. lipnja 2016. godine, u 10.00 sati, zakazala je svoju 28. sjednicu sa čak 41 točkom dnevnog reda na otvorenom i još pet točaka […]

Zanimljivo, vijest na Hrvatskom radiju je jutros vizionarski predvidjela kako će interpelacija o odgovornosti Zlatka Hasanbegovića za srozavanje ugleda Hrvatske biti odbačena, no nisu uspjeli prognozirati i kako će sjednica biti odgođena.

Je li ovakav odnos vlasti prema inteligenciji građana i grozomorno nastojanje za pretvaranjem države u jednu veliku bušotinu već samo po sebi ‘velika nesreća’?
Jest.