Neovisni novinarski portal
3.8.2021.

Post Tagged with: "političari"

Hrvatski političari su neobična bića. Oni uglavnom ne shvaćaju da je obnašanje neke političke dužnosti ispod razine građana, jer su političari u funkciji građana, njihove sigurnosti, sloboda i prosperiteta. Dakle, […]

Ne bi bilo loše da radionice na kojima djeca pobliže upoznaju, dožive i razumiju vrijednost spomeničke i kulturne baštine pohađaju i neki dužnosnici lokalne uprave, a kako bi bolje razumjeli kako u njegovanje baštine ne spada prekopavanje jezgre za potrebe privatnih komercijalnih projekata, kao ni uništavanje zelenila u najužem središtu Šibenika. 

U svakom slučaju, katoličkim vjernicima čestitamo današnji blagdan Velike Gospe, uz prijedlog da svoje molitve upute i za bolji hrvatski zdravstveni, obrazovni i socijalni sustav, ali i za spas duša brigada kvarnih, gramzivih i korumpiranih političara koji su Hrvatsku i brojne građane doveli u nezavidan položaj i stotine tisuća natjerali da napuste domovinu u potrazi za dostojnijim životom. 

Ipak, čini se kako je osim vatrometa festivalima kroz desetljeća zajednička i potreba tzv. političkih elita da se uguraju u prve redove gledališta.

Svatko bira glazbu koja mu je dobra, a danas bi građani Hrvatske trebali birati političare koji su im dobri.
Ili najmanje loši.