Neovisni novinarski portal
25.9.2022.

Post Tagged with: "Nikola Grubić"

– Što se događa s vama? Jeste li još aktivni ili ste svoje uradili…
– Nismo mi svoje uradili, kako kažete. Nismo niti blizu toga. A sumnjam da ćemo ikada i biti.

Društvo za očuvanje šibenske baštine Juraj Dalmatinac predstavilo je peti broj časopisa Juraj koji je dar društva 950. godišnjici prvog spomena Šibenika.

Šibenska publika večeras će gledati kraću verziju filma (u trajanju od 54 minute), a duža 70-minutna verzija filma bit će prikazana 26.prosinca u u 21:30, na 1. programu HTV-a.

Ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije Tomislav Tolušić potpisao je danas u Šibeniku ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „Revitalizacija područja tvrđave sv. Ivan” vrijedan gotovo 41,5 milijuna kuna.

Društvo za očuvanje šibenske baštine Juraj Dalmatinac proslavilo je u petak svoj peti rođendan, gdje drugdje, nego na tvrđavi Barone, čija je obnova bila jedan od prvih projekata koje je društvo uspjelo realizirati.

Društvo za očuvanje šibenske baštine “Juraj Dalmatinac”, obilježava 5. godišnjicu rada. Proslavit će je, a gdje drugdje nego na tvrđavi Barone -njihovom prvom realiziranom projektu. O prvih 5 “Jurja Dalmatinca” popričali smo s predsjednikom Društva Nikolom Grubićem.

Tvrđava će biti otvorena za javnost u petak, 29. siječnja.

Društvo za očuvanje šibenske baštine Juraj Dalmatinac predstavilo četvrti broj časopisa Juraj koji je posvećen Faustu Vrančiću.

Tvrđava Barone sve je bliža ostvarenju zamisli koja je prije nešto više od tri godine potakla od entuzijasta iz šibenske udruge građana, Društva Juraj Dalamatinac. Danas je na tvrđavi održana […]