Neovisni novinarski portal
3.8.2021.

Post Tagged with: "Long play day"

Šestu godinu zaredom Šibenik se pridružuje obilježavanju Svjetskog dana prodavaonice ploča (Record store day). I ove godine, Kulturna udruga Fotopoetika i klub Azimut organiziraju Long play day – sajam ploča i stripova koji će biti održan sutra (subota, 13. travnja) ispred Azimuta od 11 do 14 sati.

Koncert je večeras (subota, 21. travnja) u 22.30 sati, a radi se finalu obilježavanja Record Store Daya u Šibeniku.

Peto izdanje manifestacije Long Play Day, šibenske inačice Svjetskog dana prodavaonica ploča (Records store day), održat će se ove subote, 21. travnja, ispred kluba Azimuta. 

Kulturna udruga Fotopoetika i klub Azimut pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže na izložbenom sajmu ploča i stripova.

Svi važniji gradovi svijeta danas obilježavaju blagdan vinila, a među takve je uvršten i Šibenik, zahvaljujući Azimutu.

Četvrtu godinu zaredom Šibenik ima svoju inačicu Dana prodavaonice ploča / Record Store Day poznatu kao Long Play Day koji će biti održan u subotu, 22. travnja, u organizaciji Kulturne udruge Fotopoetika i kluba Azimut.

Zagrebačka funk/soul grupa okončala je sinoć šibensku proslavu Record Store Daya.

Svake treće subote u travnju svijet obilježava Record Store Day, kojem se Šibenik tradicionalno priključuje svojom inačicom eventa naziva Long Play Day. Ljubitelji zvuka s vinila ove subote su se okupili na sajmu ploča ispred kluba Azimut na šibenskoj rivi.

Šibenik treću godinu sudjeluje u globalnom obilježavanju Svjetskog dana prodavaonice ploča (Record Store Day) koji se slavi svake treće subote u travnju, a koji se u Krešimirovom gradu obilježava pod nazivom Long play day 2016.

Long Play Day bit će održan u subotu, 16. travnja, u šibenskom klubu Azimut.

Nakon izlaganja ploča i gramofona, večeras u klubu Azimut nastupa sedam DJ-a. Naravno, svi puštaju ploče.

Šibenik će i ove godine proslaviti Svjetski dan prodavaonica ploča.