Neovisni novinarski portal
31.7.2021.
KRONIKA 112
(Foto: Facebook)

U zagrebačkom LGBT klubu Super Super bačen suzavac, ima ozlijeđenih

(Foto: Facebook)

Policija zasad ne komentira slučaj.

(Foto: Facebook)

Oko 4 sata ujutro, za vrijeme trajanja tematske večeri „Trenerka party“, u zagrebačkom LGBT klubu Super Super bačen je suzavac. Policija zasad ne daje nikakve detalje informacije o ovom incidentu, no prema fotografijama koje su se pojavile na društvenim mrežama, jasno je da ima ozlijeđenih. Neslužbeno se saznaje da se nekoliko posjetitelja kluba ozlijedilo kada su razbili prozore kako bi došli do zraka.
„Kao i na svakom našem partyju do sada, jedino na što naše večeri mirišu je ljubav. Žao nam je što nam društvo u kojem živimo želi osporiti pravo na to, ali ovo je javni proglas da je ljubav jedino za što se borimo i nikakav suzavac neće osporiti da dobijemo ono što svi zaslužujemo. Svima se ispričavamo zbog negativnog iskustva koje je bilo izvan naše moći i javno vam obećajemo da ćemo se boriti za sve nas. Volimo vas!“, objavili su iz kluba na Facebook profilu.
„Mržnja ne proizlazi iz mjesta, nego ljudi. Vama, i svima drugima, ostavljamo pravo na vlastiti odabir, jer to je pravo koje nam je garantirano. Ono što mi možemo reći, bilo da je riječ o potezu “nekih drugih mjesta” ili samo ljudi koji ne priznaju različitosti, što god da napravite u nama ostaje samo ljubav. I borit ćemo se za ono što zaslužujemo. Svi zajedno“, poručuju organizatori partyja.

 

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI