Neovisni novinarski portal
22.10.2021.
KULTURA / SCENA
MDF i Regius ove godine zajedno…

MDF i Regius ove godine zajedno…

Regius festival uvršten je u program 55. izdanja Međunarodnog dječjeg festivala.

regius 02

Dvodnevni program Regius festivala, petog po redu, ušao je u prateći program MDF-a kao after party namijenjen mladima i svima koji se tako osjećaju.
– Organizatori Regiusa imali su želju ostvariti suradnju, a nama su svojim programom upotpunili prateći program MDF-a. Drago nam je kad možemo izaći u susret mladima koji su na ovaj način upotpunili noćni program za mlade i one nešto starije – kazala je ravnateljica Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku, matične kuće MDF-a, Maja Trlaja.
– Veoma smo zahvalni i sretni što nas je vodstvo tako jakog i velikog festivala, šibenske institucije prepoznalo i uvrstilo u svoj prateći program. Drago nam je da ove godine sve više gradskih institucija i kolega kulturnjaka prepoznaje vrijednost Regiusa, da cijene ono što radimo zadnjih pet godina. Uz sve promjene koje imamo u predstojećem izdanju festa, jamčimo dizanje Regiusa na još veću razinu, a priznanje MDF-a potvrda je da idemo prema tom cilju – kazao je Igor Bergam, predsjednik Udruge P.A.R.K., organizator festivala.
Raspored nastupa na Regiusu kao i sve ostale informacije bit će uvrštene i u programsku knjižicu Međunarodnog dječjeg festivala. Na Regiusu nastupaju Let 3, Atheist Rap, Dječaci, Repetitor, Sopot, Jonathan…

 

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI