Neovisni novinarski portal
20.1.2022.

Post Tagged with: "Regius festival"

Regius festival i ove će godine biti održan na dvije pozornice u dvije večeri, gdje će nastupati 15 izvođača.

Jedan od najpopularnijih festivala u Šibeniku, Regius festival, najavio je početkom godine svoje osmo izdanje, a upravo su objavljena i prva imena festivala.

Šibenska udruga za promicanje nezavisne kulture P.A.R.K. krajem ove godine slavi šesti rođendan i sedam godina uspješne organizacije kulturno-glazbenih manifestacija u gradu.

Članovi neprofitne, nezavisne i volonterske udruge P.A.R.K. (Pokretači alternativnog razvoja kulture) iz Šibenika objavili su datume održavanja tradicionalnih godišnjih manifestacija u organizaciji udruge za 2018. godinu.

Do početka Regius festivala u Šibeniku ostalo je mjeseca dana.

Regius će biti održan 14. i 15. srpnja na prostoru bivše tvornice TEF u Šibeniku.

Poznato je šest od ukupno dvanaest izvođača koliko ih je najavljeno za sedmo izdanje Regius festivala, jedinog festivala alternativne glazbe u Šibeniku.

Nastupom Mnogih Drugih jučer je otvoren drugi i posljednji dan ovogodišnjeg Regiusa u Šibeniku.

Regius festival će biti održan 29. i 30. srpnja na području nekadašnje Tvornice elektroda i ferolegura (TEF) u Šibeniku.

Drugog dana 5. Regius festivala u Šibeniku, na pristaništu bivše tvornice TEF, nastupili su Debeli precjednik, Sopot, Repetitor i Let 3. Pogledali smo cijeli Let 3 i pola Repetitora…

Edino ime zadnje je potvrđeno za peti Regius festival, koji će biti održan 3. i 4. srpnja na prostoru bivše tvornice TEF.

Regius festival uvršten je program 55. izdanja Međunarodnog dječjeg festivala.