Neovisni novinarski portal
26.7.2021.

Post Tagged with: "Tvornica kulture"

Autor globalnih hitova “Rhythm Is Love”, “Million Miles From Home” i “My Kind of Girl” vraća se u Hrvatsku, no prvi put dolazi u glavni grad.

Britanski miljenici domaće publike vratili su se u Zagreb s novim albumom ‘Violence’.

Razgovor s frontmenom američke grupe Battleme uoči tri nastupa po hrvatskim klubovima.

Postalo je već normalno da svaki novi album Marka Lanegana znači i njegov novi dolazak u Hrvatsku.

Bili smo na zagrebačkom koncertu velikana industrial metala iz Chicaga.

Zagreb će opet biti jedini grad na istoku Europe u kojem će Fleet Foxes uživo predstaviti svoj novi album ‘Crack-Up’ i to 9. studenog u Tvornici kulture.

Čuveni irsko-američki folk punkeri još jednom dolaze u Zagreb, 7. veljače 2017. godine nastupit će u Tvornici kulture. Ovo je njihov treći nastup u Zagrebu u zadnjih samo 5 godina.

Zbog nedovoljnog interesa za stadionski nastup, ali i dalje jakog da napuni najveći zagrebački klub u dogovoru s menadžmentom Noela Gallaghera, zagrebački koncert je sa Šalate prebačen u Tvornicu kulture.

Jedan od najznačajnijih i najutjecajnijih američkih alter rock bandova, kultni Dinosaur Jr., nastupit će 24. lipnja u Tvornici kulture gdje će ujedno publici predstaviti nove pjesme koje će se naći na nadolazećem studijskom albumu čiji se izlazak očekuje početkom kolovoza.

Šibenik je počeo polako uviđati što propušta, a Zagreb čemu se može radovati.

Američki rokeri vraćaju se u Europu na turneji nazvanoj ‘Naši prijatelji’.

Dublje istraživanje društvenog i umjetničkog konteksta – istaknuti je cilj još jednog iščitavanja osamdesetih, ovoga puta u zagrebačkoj Tvornici kulture i Hrvatskom društvu likovnih umjetnika.