Neovisni novinarski portal
17.6.2021.

Post Tagged with: "Tihomir Jakovina"

Bivši SDP-ov ministar Tihomir Jakovina potvrdio je u utorak da se povlači s izborne liste Narodne koalicije te obrazložio kako “ne želi biti prepreka svojoj stranci i Narodnoj koaliciji na putu prema pobjedi na rujanskim izborima”.

Bojan Glavašević, bivpi pomoćnik ministra branitelja u Milanovićevoj vladi napisao je pismo HDZ-ovom šefu Andreju Plenkoviću. Radi poziranja Zlatka Hasanbegovića, člana Predsjendištva HDZ-a, s hrvatskom zastavom s jasnim ustaškim obilježjima. Šteta kad ga je već krenulo, da Glavašević nije napisao i pismo svome šefu Zoranu Miulanoviću. Doduše ne radi ustaša u njihovim redovima, ali zbog “mangupa”

Bivši ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina nakon što se iskompromitirao osiguravanjem enormnih bonusa članovima Uprave Hrvatskih šuma, što bi sada državu moglo stajati 5,5 milijuna kuna jer je “šumarski menadžment” državu ( HŠ ) tužio, nemušto poziva menadžere da se odreknu basnoslovnih stimulacija. Kaj god! Zar misli da bi ga to eskulpiralo?

Most u Raškovićima kraj Knina, ruševna i opasna građevina iz 1954. godine kojom preko rijeke Butižnice pastiri svakodnevno gone stoku na ispašu, a djeca njime jure na seosko igralište, dobio je danas odbijenicu iz Hrvatskih voda, javne ustanove za upravljanje vodama kojoj je na čelu SDP-ov ministar Tihomir Jakovina.

  Nakon 8 mjeseci konačno je na snazi novi Zakon o poljoprivredi kojim se omogućuju olakšice za donatore hrane. Konkretno, izmjenama Pravilnika o PDV-u, od danas je donirana hrana oslobođena […]

Goran Jančo iz Osječko-baranjske, OPG Rodoljub Džakula iz Sisačko-moslavačke i OPG Perica Anić iz Ličko-senjske županije tri su najbolja hrvatska obiteljska poljoprivredna gospodarstva po ocjenama stručnog žirija Projekta „Zlata vrijedan“ koji zajednički provode Ministarstvo poljoprivrede i Večernji list.

Ministrica kulture Andrea Zlatar Violić, podnijela je ostavku i podvitog repa napustila resor u kojemu je, po svojim predispozicijama, mogla napraviti čuda. Ali, umjesto toga generirala je samo afere. Naposlijetku Ministarstvo pretvorilai u oosbni bankomat, iz kojega je uzimala kad je i koliko trebala. Za putovanja na koja nije odlazila. A nije ih na vrijeme ni pravdala. Dug je u ratama otplaćivala. Pa gdje toga , zaboga, ima?!

Vuk pojede magarca, ali može i obratno

Ministri Vrdoljak i Jakovina o Industrijskoj strategiji 2014. – 2020.: “Cilj Strategije je prosječni godišnji rast od 2,85 posto, što bi do 2020. godine donijelo preko 85.000 novozaposlenih u industriji, od toga 30 posto visokoobrazovanih. To je ambiciozan plan, ali realan.”