Neovisni novinarski portal
25.7.2021.

Post Tagged with: "predsjednik"

 Nakon ‘predsjedničkih izbora’u udruzi Zelena akcija, jednoj od najaktivnijih građanskih udruženja u Hrvatskoj (poveznica na Tris-ov tekst povodom 30 godina ZA-e) njezin novi predsjednik je njezin dugogodišnji član, aktivist, fotograf […]

A. Vučić, kojega se poznaje i po radikalno nacionalističkim stavovima u prošlosti (a možda i u sadašnjosti), navodno je osvojio 59.9 posto glasova.

“Napredak koji smo postigli posljednjih 100 godina, 50 godina, i da, čak i posljednjih osam godina, učinio je život značajno boljim za moje kćeri nego je bio za moje bake”

Naime, predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko (HDZ) jedini je kandidat za predsjednika HDZ-a na jedinstvenim predsjedničkim izborima. Pretpostavlja se kako bi na ovim izborima za predsjednika HDZ-a mogao pobjediti predsjednik Tomislav Karamarko (HDZ).

Hrvatski predsjednik Ivo Josipović ulazi u zadnju godinu mandata s nešto političkih modrica, oslabljenim očnim mišićem i gotovo nedostižnom popularnošću za sve koji drže da imaju pravo zvati se relevantnim političkim “facama” u ovoj…