Neovisni novinarski portal
4.10.2023.
Sport
Crna Gora: Natjecanje u dugom ležanju – pobjedniku nagrada od 300 eura

Crna Gora:
Natjecanje u dugom ležanju – pobjedniku nagrada od 300 eura

U crnogorskom etnoselu “Montenegro” koje je od Nikšića udaljeno 34 kilometra i ove godine organizirano je natjecanje u ležanju, javlja N1. Ovo jubilarno, deseto po redu, natjecanje održat će se danas.

Nagrada za pobjednika iznosit će 300 eura.

Dakle, 300 eura dobit će onaj tko bude najdulje ležao.

“Prva nagrada 300 eura. Pravila su ista: Uživanje, spavanje, čitanje knjiga, hrana, piće sve je dopušteno osim ustajanja”, stoji u obavijesti koja je objavljena na Facebooku. Ove godine pravila su malo izmijenjena pa će sudionicima svakih osam sati biti dopušteno da odu na toalet’, vele organizatori.

Početkom godine organizatori su priopćili da zbog koronavirusa organiziraju “natjecanje u samoizolaciji umjesto u ležanju”. Svi sudionici moraju se pridržavati pravila koja predviđaju da sami borave u kolibi i nigdje ne izlaze, da održavaju kolibu čistom te da ne koriste telefon, televizor, alkohol i duhan.

Organizatori su osigurali hranu za sedam dana, a ako netko bude zaista uporan, i duže. Bile su dopuštene knjige, crtanje i “sve što je zdravo za dušu čovjeka”, a pobjednik je i tada dobio nagradu od 300 eura.

Tags: ,

VEZANE VIJESTI