Neovisni novinarski portal
8.12.2023.
(avan)turizam
Adrenalin na Vranskom jezeru: Hodanje po drvenim gljivama i pentranje po visećim mostovima uz pjev ptičica i kreketanje žabica

Adrenalin na Vranskom jezeru:
Hodanje po drvenim gljivama i pentranje po visećim mostovima uz pjev ptičica i kreketanje žabica

Ako vam nije dovoljna mirna šetnja drvenom mostovima kroz jedno od najvećih ptičjih prebivališta i odmarališta u Europi, šuštanje močvarnog šaša na vjetru, pjev ptica pjevica, kreketanje žaba i zujanje bumbara, od danas u Parku prirode Vransko jezero imate i Adrenalinski park, javljaju iz PPVJ-a.

-Od ponedjeljka, 1. srpnja u Parku prirode Vransko jezero otvara se adrenalinski park za djecu i odrasle, smješten nadomak info centra Crkvine u šumi pinija.  Testirajte svoju spretnost i doživite u jedinstvenom krajoliku nezaboravnu avanturu. Hodanje po drvenim gljivama, visećim mostovima i mrežama, penjanje po umjetnoj stijeni te spušanje zipline-om probudit će pustolova u vama. Iskusite adrenalinsko uzbuđenje u prirodi i posjetite nas radnim danima od 9:00 – 12:00 sati i od 16:00 – 21:00 sat te vikendom od 9:00 – 21:00 sati – vele.

Povišeno lučenje adrenalina na Vranskom jezeru, odnosno postavljanje adrenalinskog parka, sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj koji je dio projekta ”Revitalizacija i povezivanje atrakcija Parka prirode Vransko jezero”. Javna ustanova Park prirode Vransko jezero provodi navedeni projekt u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija u okviru poziva „Promicanje održivog korištenja prirodne baštine u nacionalnim parkovima i parkovima prirode“.

Cjenik usluga Parka prirode Vransko jezero pogledajte ovdje.

*fotografije: PP Vransko jezero/Iva Rogić

 

 

 

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI