Neovisni novinarski portal
11.5.2021.
SCENA
Ono što vrijedi je na rubu grada: Diskodelija i Magul u Ražinama

Ono što vrijedi je na rubu grada:
Diskodelija i Magul u Ražinama

Disko R poziva na odličan double bill nastup šibenskih post-rockera.

Ima ono jedno blagdansko događanje u centru grada na kojem je, među nekoliko poznatih glazbenih imena, velikodušno dana šansa i lokalnim bendovima. Tako će na Adventuri u Šibeniku, bez imalo organizacijske maštovitosti, nastupiti tri gažerska benda, kojima svirki po svadbama, kafićima i trgićima ne manjka.
Onima kojima manjka, mada su sto posto autorski, kudikamo bitniji i regionalno priznatiji, oni će na rub grada.
Diskodelija i Magul, dva šibenska post-rock benda koji su, uz The Fogsellerse i Ponte de Carla, jedini jamac da šibenska urbana scena možda neće biti prepoznata kao blještava ambalaža bez imalo autentičnog sadržaja, nastupaju u Ražinama.

Disko R je u zadnje dvije godine, na krilima entuzijazma ljudi iz udruge Oksid, na dobrom putu da jednog dana kad ga ne bude, postane kultan. A ništa mudro, samo su odlučili davati šansu onima za koje misle da je svojim radom i trudom zaslužuju.
Diskodelija sa dva odlična albuma i Magul s albumom u pripremi (i masu materijala na internetu), svakako zaslužuju. Datum ovog double bill koncerta u Disko R u Ražinama je subota, 9. prosinca, ulaz je besplatan, a vrata kluba otvaraju se u 21 sat.

 

Tags: , , , ,

VEZANE VIJESTI