Neovisni novinarski portal
17.5.2021.
zvonka radost
Azimut: još par sati do otvaranja nove pozornice i svirke ‘najinovativnijeg benda’ Algiers

Azimut:
još par sati do otvaranja nove pozornice i svirke ‘najinovativnijeg benda’ Algiers

Kako smo već javljali prije nekoliko dana, sutra navečer se Šibenik budi iz poluzimskog sna, u koji je zapao paralelno s početkom preuređenja kluba Azimut, inače jedinog mjesta u gradu koji nudi kvalitetna glazbena i druga događanja. No, do otvaranja vrata kluba preostalo je još 25 sati, a dok ovo čitate u Azimutu majstori, voditelj kluba i konobari  završavaju postavljanje nove pozornice, nakon čega će Šibenik konačno dobiti zgodan mali koncertni i klupski prostor u kojem će se moći zabaviti oko 250 gledatelja i slušatelja.

– Čast da otvore večer i na najbolji način nas uvedu u koncertni spektakl pripala je šibenskom post-rock bandu Magul. Nakon Magula , po prvi puta u Šibeniku , u sklopu svoje europske turneje stiže jedan od najinovativnijih i najboljih bendova današnjice, Algiers. Satnica koncerta je sljedeća: u 20 sati je otvaranje ulaza, u 21 sat kreće  Magul, a u 21.45 nastupaju Algiers… – javljaju iz Azimuta.  

Nije markentiški trik, kažu, nego je doista preostalo još vrlo malo ulaznica, a dvije poklanjaju našim čitateljima koji se prvi (i drugi) jave u Trisov Facebook inbox ili na mail adresu: tris@tris.com.hr. 

Inače, više o Algiers i Magulu doznajte ovdje ili pak tu: Algiers u Azimutu!: Najrevolucionarnija pojava nakon punka’ 13. veljače – u Šibeniku

Evo i zanimljivosti: Algiers u Šibenik dolaze u jeku koncertne turneje koja je počela u Velikoj Britaniji, a u kojoj su već obišli čitavu Europu, te nastavljaju dalje preko Ljubljane, Brna, Praga itd.

 

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI