Neovisni novinarski portal
5.8.2021.
SCENA
U pol’ 9 kod Sabe 'Stoj na glavi'

U pol’ 9 kod Sabe posvetili novi album Anti Perkoviću

U pol’ 9 kod Sabe 'Stoj na glavi'

‘Čudesna’, ‘Stoj na glavi’, ‘U paralelnoj stvarnosti’ i ‘Starimo’, samo su neki od singlova koji su do sada najavili album ‘Stoj na glavi’, koji zagrebački bend posvećuje svom gitaristi, prijatelju, glazbeniku i kritičaru Anti Perkoviću.

Tri godine nakon prvijenca “Prihvaćam sve”, bend U pol’ 9 kod Sabe donosi nam “Stoj na glavi”, 11 pjesama koje nas furaju kroz paletu različitih raspoloženja i emocija te nas ostavljaju u pozitivnom modeu čak i kada pjevaju o temama poput starenja, paralelne stvarnosti ili nepoznatih glasova u glavi.
Album je sniman u Funhouse studiju u Zagrebu pod producentskom palicom Berka Muratovića. Za vizualno oblikovanje koje se pamti pobrinuo se Orsat Franković, studio Flomaster.
Kreativnu okosnicu benda čine Ana Opalić i Martina Zvonić, na gitari i saksofonu je Marko Lucijan Hraščanec, za bubnjevima Zrinka Kolarić, a na bas gitari Helena Ernoić.

Prva prilika za poslušati bend i novi album uživo stiže uskoro, točnije u petak, 17. studenog u Tvornici kulture u Zagrebu. Na svirci u Tvornici pridružit će im se i njihov stari gitarist Goran Bogunović.
Album “Stoj na glavi” potražite u Aquarius Music Music Shopovima (Varšavska 13, Branimir centar), putem web shopa Cedeterija.com i drugim boljim prodavaonicama ploča. Ulaznice za koncert su osim u Aquarius Shopovima dostupne i na blagajni Tvornice te preko sustava Entrio.hr.

 

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI