Neovisni novinarski portal
4.10.2023.
SCENA
Dječji kutak i ove godine na SuperUhu

Dječji kutak i ove godine na SuperUhu

SuperUho u suradnji sa sponzorima festivala i ove godine izlazi ususret roditeljima s djecom i organizira “Dječji kutak na SuperUhu” u kojem će djeca od 6 do 12 godina moći provesti vrijeme u zajedničkom druženju i igranju čime nastavljaju tradiciju family-friendly festivala.

Dječji kutak je čuvaonica i igraonica za djecu od 6 do 12 godina koja će se nalaziti neposredno uz festival, između dva festivalska backstagea, a sadržavat će vodu, sokove i grickalice, igraće konzole PlayStation 4 i Nintendo Wii te druge popratne sadržaje koje će organizirati učiteljica razredne nastave koja će i paziti na djecu tokom trajanja festivala. Roditelji će također za djecu moći besplatno iznajmiti antifone koji štite od buke i tako s djecom zajedno uživati u festivalu.
Pristup “Dječjem kutku” imat će samo službeno osoblje festivala, a uz učiteljicu, na ulazu “Dječjeg kutka” stajat će redar kojem će se roditelj javiti kada odluči doći po svoje dijete. Sva djeca koju roditelji odluče povjeriti na čuvanje imat će naljepnicu s imenom i prezimenom, te imenom i brojem mobitela roditelja. Kako se “Dječji kutak” nalazi između dva festivalska backstagea djeca će imati jedinstvenu priliku susresti glazbenike koji nastupaju na SuperUhu.
Iako se djeca mogu prijaviti i povjeriti na čuvanje na samoj lokaciji u Primoštenu, “Dječji kutak” je ograničenog kapaciteta stoga će prednost imati prijave poslane na zednouhi@gmail.com do 29.7. U subject maila napišite “Rezervacija Dječjeg kutka na SuperUhu”, a u tekstu maila ime ili imena djece koju prijavljujete, njihov datum rođenja, te vaše ime, prezime i broj mobitela.
Ulaz na festival i u kamp je besplatan za djecu do 12 godina, “Dječji kutak” namijenjen je djeci od 6 do 12 godina, a otvoren je svih pet festivalskih dana, od 5.8. do 9.8., od 19:00 sati pa do završetka glavnog festivalskog programa oko 1:45.
 

 

Tags:

VEZANE VIJESTI