Neovisni novinarski portal
16.5.2021.
SCENA
Objavljen raspored izvođača 12. INmusica po danima, ograničen kontingent dnevnih ulaznica u prodaji

Objavljen raspored izvođača 12. INmusica po danima, ograničen kontingent dnevnih ulaznica u prodaji

Zbog iznimno velikog interesa za festival pa tako i za mogućnost jednodnevnih ulaznica, INmusic festival i ove godine ispunjava želju publike – od 2. svibnja u prodaji je ograničen kontingent jednodnevnih ulaznica preko službenog festivalskog webshopa.

Jednodnevne ulaznice po cijeni od 350 kuna (+ troškovi transakcije) za 19. i 21. lipnja i jednodnevne ulaznice za 20. lipnja po cijeni od 400 kuna (+ troškovi transkakcije) u prodaji su od 2. svibnja te se mogu kupiti isključivo putem službenog INmusicovog webshopa. Ukoliko ne budu rasprodane, jednodnevne ulaznice biti će dostupne i na blagajni festivala. Količina jednodnevnih ulaznica je ograničena!
Dnevne ulaznice idealne su za posjetitelje koji ne mogu prisustovati na sva tri festivalska dana, a željeli bi vidjeti neke od svojih omiljenih izvođača koji će nastupiti na dvanaestom izdanju INmusic festivala do sada. Kupci jednodnevnih ulaznica trebaju točno utvrditi kojeg datuma žele posjetiti festival jer kupljena ulaznica vrijedi isključivo za dan za koji je kupljena, odnosno ulaznica koja je primjerice kupljena za treći dan, ne može se iskoristiti za prvi ili drugi dan festivala.
Objavljen je i raspored po danima dosad objavljenih izvođača. Puna satnica festivala biti će objavljena krajem svibnja.
1. DAN FESTIVALA – Ponedjeljak, 19. lipnja: Arcade Fire, Darko Rundek Apocalypso Now, Michael Kiwanuka, Th’ Legendary Shack Shakers, Throes + The Shine, Haus, St.Tropez
2. DAN FESTIVALA – Utorak, 20. lipnja: Kings of Leon, Alt-J, Repetitor, The Strange, Kel Assouf, Publis Service Broadcasting, Gatuzo, Them Moose Rush
3. DAN FESTIVALA – Srijeda, 21. lipnja: Kasabian, Flogging Molly, Slaves, Danko Jones, Booka Shade
Uz niz najatraktivnijih svjetskih i domaćih glazbenih imena, INmusic festival uskoro će otkriti još izvođača koji će se pridružiti ovogodišnjem bogatom line-upu. Među njima će se naći i i pobjednici britanskog natječaja “All About The Music”, slovenskog natječaja INmusicMENT organiziranog u suradnji s MENT-om te natječaja za hrvatske bendove – “Zasviraj sa Žujom” koji organiziraju Ožujsko pivo i INmusic festival.
INmusic festival #12 bit će održan od 19. do 21. lipnja 2017. godine na zagrebačkom jezeru Jarun. Potražnja za ulaznicama izrazito je velika te se ove godine očekuje i rekordna posjećenost. Trodnevne festivalske ulaznice za festivalsko iskustvo dostupne su po cijeni od 449 kn u više od stotinu poslovnica OTP banke diljem Hrvatske gdje se može ostvariti popust od 50 kuna, Dirty Old Shopu u Zagrebu (Tratinska 18) i preko službenog festivalskog webshopa gdje se uz plaćanje Maestro i Mastercard karticama bilo koje banke do 20. svibnja ostvaruje popust od 25 kuna. Sedmodnevne kamperske ulaznice po cijeni od 250 kuna dostupne su na službenom festivalskom webshopu.

 

Tags:

VEZANE VIJESTI