Neovisni novinarski portal
7.5.2021.
SCENA
Objavljen raspored izvođača 13. INmusica po danima

Objavljen raspored izvođača 13. INmusica po danima

Zbog iznimno velikog interesa za festival pa tako i za mogućnost jednodnevnih ulaznica, INmusic festival i ove godine ispunjava želju svoje publike – od 14. svibnja ograničen kontingent jednodnevnih ulaznica u prodaji je na službenom festivalskom webshopu.

Jednodnevne ulaznice po cijeni od 449 kuna (+ troškovi transakcije) u prodaji su od 14. svibnja te se mogu kupiti isključivo preko službenog INmusicovog webshopa. Ukoliko ne budu rasprodane, jednodnevne ulaznice biti će dostupne i na blagajni festivala. Količina jednodnevnih ulaznica je ograničena. Dnevne ulaznice idealne su za posjetitelje koji ne mogu prisustvovati na sva tri festivalska dana, a željeli bi vidjeti neke od svojih omiljenih izvođača koji će nastupiti na trinaestom i najspektakularnijem izdanju INmusic festivala do sada.
Kupljena ulaznica vrijedi isključivo za dan za koji je kupljena, odnosno ulaznica koja je primjerice kupljena za treći dan, ne može se iskoristiti za prvi ili drugi dan festivala.
Objavljen je i raspored po danima dosad objavljenih izvođača. Puna satnica festivala biti će objavljena početkom lipnja.
1. DAN FESTIVALA (ponedjeljak, 25. lipnja) – Queens Of The Stone Age, David Byrne, The Kills, Franck Carter & The Rattlesnakes, Superorganism, Témé Tan, Them Moose Rush, Straight Mickey And The Boyz, False Heads, Tyger Lamb, Rival Bones, Tus Nua, Nellcote i Grapevine Babies
2. DAN FESTIVALA (utorak, 26. lipnja) – Nick Cave & The Bad Seeds, St. Vincent, Bombino, Jinx, Reykjavíkurdætur, Šumski, Koala Voice, Irena Žilić, J.R. August, ZMaJ, Lika Kolorado, Ischariotzky, Bad Notion
3. DAN FESTIVALA (srijeda, 27. lipnja) – Interpol, Alice In Chains, Portugal. The Man, General Elektriks, PINS, Tschegue, Super Besse, She Loves Pablo, Moskau, Sana Garić, Killed A Fox, Cubies, Rens Argoa, Futurski

INmusic festival #13 bit će održan na već dobro poznatoj lokaciji zagrebačkih jarunskih otoka od 25. do 27. lipnja 2018. godine, uz podršku OTP banke Hrvatska koja omogućuje beskontaktno plaćanje na festivalu. Fizičke ulaznice za INmusic festival #13 po cijeni od 449 kuna moguće je uplatiti u preko stotinu poslovnica OTP banke diljem Hrvatske i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb) do kraja radnog dana u petak, 18. svibnja. Trodnevne ulaznice za INmusic festival #13 dostupne su i na službenom festivalskom webshopu po cijeni od 449 kuna (+ troškovi transakcije) do 18. svibnja u ponoć, kao i sedmodnevne kamperske ulaznice po cijeni od 250 kuna (+ troškovi transakcije).

 

Tags:

VEZANE VIJESTI