Neovisni novinarski portal
21.9.2021.
POLITIKA
Željko Glasnović (Foto: HINA/ Denis CERIĆ)

Željko Glasnović o studentima Filozofskog:
Boljševički sotonisti i skojevke neobrijanih nogu

Željko Glasnović (Foto: HINA/ Denis CERIĆ)

Umirovljeni general Željko Glasnović, novoizabrani saborski zastupnik, progovorio o pobuni na Filozofiji…

Željko Glasnović (Foto: HINA/ Denis CERIĆ)

Željko Glasnović (Foto: HINA/ Denis CERIĆ)

Osim boljševika, sotonista i skojevki, u Glasnovićevom Facebook komentaru ima još i idiota, titojugenda, razmaženih derišta, recikliranih komunista, kvaziintelektualaca, anarhista, AVNOJ-faca… Tako je novoizabrani nezavisni saborski zastupnik s liste za dijapsoru okarakterizirao studente FFZG-a koji su se pobunili protiv dekana Vlatka Previšića i rektora Damira Borasa. Evo cijelog komentara:
„Poražene političke snage i njihovi korisni idioti započeli su medijski linč profesora Vlatka Previšića na Filozofskom fakultetu. To je već viđeni ofucani scenarij na demonstracijama Radija 101, georgijana na Trgu bana Jelačića.
Taj društveni performans izvode razmažena derišta recikliranih komunista, kvazi intelektualaca koji u životu nisu radili i kao njihovi roditelji hoće sebi osigurati ugodnu lijenost. Njih vode skojevke neobrijanih nogu koje su dobivale novac za diplomske radove kao npr. Uloga bosanskog tovarnog konja u NOB-u.
Ta manjinska banda od dvjestotinjak anarhista i boljševičkih sotonista blokira rad fakulteta i sprječava studij više od 7000 polaznika FF.
To su nasljednici onih koji su trgali križeve s vratova hrvatske djece u osnovnim školama i prebijali one koji su bili pametniji, bogatiji, ljepši. Taj fenotip podivljaloga titojungenda može se lako prepoznati: imaju blijedi ten kao da su robijali u KPD Zenica, vratovi su im kao pet kuna, imaju duge prste od igranja video igara, a glave su im u odnosu na tijelo nesrazmjerne veličine. Kineska poslovica kaže: iza debelog lica kuca tamno srce. Njihove AVNOJ face, ne pokazuju ni najmanji trunak ikakve emocije. Patološki mrze sve što je hrvatsko i žale za izgubljenim privilegijama njihove propale države.
U razvijenim demokracijama kad manjina tlači većinu to se rješava pendrekom i suzavcem. Predlažem osnivanje zaklade koja će omogućiti jednosmjerno, bespovratno putovanje mladih titoista i njihovih vođa sa neobrijanim nogama za Piongjang. Tamo će imati sve vrijeme svijeta uvježbavati vlastitu kvazi demokraciju. Tamo kao njihovi djedovi i bake mogu vječno pjevati: saditi ćemo žito iz neba, dok gladna Amerika i Engleska gleda.“

 

Tags: ,

VEZANE VIJESTI