Neovisni novinarski portal
24.1.2022.
GOSPODARSTVO / POLITIKA
Zasad ništa od uporabne dozvole za Banj

Zasad ništa od uporabne dozvole za Banj

Otvaranje Banja još jednom se odgađa. Uporabna dozvola je trebala biti izdana u utorak, pa u srijedu, ali zbog kašnjenja s postavljanjem ograde njeno izdavanje je odgođeno za petak.Banj uoči ishodovanja uporabne dozvole (Foto H. Pavić) (8)

– Prije pola sata obavljen je tehnički pregled objekta, utvrđeno je da sve štima i očekujemo da ćemo danas tijekom dana imati uporabnu dozvolu. Sve je kompletirano, u fazi smo ugradnje posljednjih elemenata opreme lokala i u slijedećih par dana upriličit ćemo otvaranje – odgovorio nam je Anton Dobra na pitanje kad će Banj biti otvoren.

U gradskoj upravi se u potpunosti ne slažu s njegovim ocjenama i najavljuju kako bi uporabna dozvola mogla biti izdana tek u petak.

– Što se tiče plažnog objekta u sklopu ŠRC Banj, danas je izvršen pregled tehničke dokumentacije i objekta te je zaključeno kako su ispunjene pretpostavke za ishodovanje uporabne dozvole, uz uvjet da se na pristupnoj stazi završi ograda, za koju je podizvođač dao garanciju da će biti postavljena do petka. U petak ujutro će komisija izaći na teren kako bi konstatirala činjenicu da je i taj uvjet ispunjen te, ukoliko sve bude u redu, tijekom petka i izdala uporabnu dozvolu – kaže Ana Gojanović Rakić, pročelnica Ureda gradonačelnika.

Ako uporabna dozvola bude kasnila samo do petka, koncesionaru plažnog objekta to neće stvarati problem, s obzirom da i sam ima barem tri dana posla do okončanja unutarnjeg uređenja i kopletiranja opreme lokala.[wzslider]

 

Tags: ,

VEZANE VIJESTI