Neovisni novinarski portal
3.8.2021.
SCENA
Donosimo kompletnu satnicu SuperUho festivala

Donosimo kompletnu satnicu SuperUho festivala

Najambiciozniji novi šibenski glazbeni festival počinje 3. kolovoza.

superuhoxx

National, Chelsea Wolfe, Bernays Propaganda, Fuck Buttons, Rose Windows, The Black Lips, Tuxedomoon i Howe Gelb najzvučnije su imena prvo SuperUho festivala, ljetne „ispostave“ etabliranog Žednog Uha koji se već niz godina, u organizaciji Mate Škugora, održava u Zagrebu.

Danas je najavljeno i da će zadnjeg dana festivala biti predstavljena ‘tajna’ pozornica koja će od sljedeće godine biti u funkciji. Specijalno za tu priliku nastupit će vrsni novi instrumentalni dub bend iz Šibenika The FogSellers i to uz izlazak sunca u srijedu, 6. kolovoza.

Festival će biti održan od 3. do 5. kolovoza, a mjesta radnje su pristanište TEF i plaža Banj. Cijena festivalske ulaznice je 290 kuna (na ulazu 320), dnevna ulaznica za prvi dan (dan kada nastupaju The National) je 220, a za ostala dva dana po 120 kuna. Pretprodajna mjesta su Dallas Music Shop Šibenik (Kralja Tomislava 4), klub Azimut (Obala Palih Omladinaca 2, Šibenik), Dirty Old Shop (Tratinska 18, Zagreb), te Rockmark (Berislavićeva 13, Zagreb).

Festivalski kamp otvara se u petak, 1. kolovoza u 10h i bit će otvoren do srijede, 6. kolovoza u 12 sati. Cijena kamp ulaznice je 150Kn i vrijedi za svih pet dana. U sklopu kampa nalaziti će se ponuda hrane i pića kao i besplatan wi-fi.

HŽ putnički prijevoz za sve posjetitelje SuperUho Festivala odobrio je popust u visini 40 posto od redovne prijevozne cijene u 1. i 2. razredu svih redovnih vlakova na udaljenosti većoj od 25 kilometara.

Neposredno uz festivalsk lokaciju nalazi se veliki parkirni prostor na kojem će posjetioci festivala moći parkirati svoja osobna vozila uz kupovinu dnevne parkirne karte u iznosu od 20 kuna.

A kompletna satnica SuperUho festivala izgleda ovako:

superuho

Tags: ,

VEZANE VIJESTI