Neovisni novinarski portal
14.5.2021.
SCENA
Objavljena nova imena SuperUho festivala: Fuck Buttons, Earth, Repetitor, Punčke i ESC Life

Objavljena nova imena SuperUho festivala:
Fuck Buttons, Earth, Repetitor, Punčke i ESC Life

Organizatori SuperUho festivala, koji će od 3. do 5. kolovoza biti održan u Šibeniku, na današnjoj su presici objavili nova imena.

superuho

Nova imena su bristolski electro-dvojac Fuck Buttons, američki eksperimentalni-drone/instrumentalni bend Earth, iz regije stižu beogradski rokeri Repetitor, dok domaće snage predvode vinkovačko-novska indie pop/punk rock trojka Punčke i zagrebački indie rokeri ESC Life.

“Izbjegavali smo elektroniku s obzirom da je ponuda na obali prezasićena izborom tih žanrova, a tu nam je izbor pao na Fuck Buttons. Nastupili su na otvaranju Olimpijskih igara u Londonu, to dovoljno govori o njima, a iako izbjegavamo velike, mi smo im to “oprostili” i oni će biti bend koji će zatvoriti SuperUho. Što se tiče skupine Earth, od njih je zapravo i krenula priča oko post-metala i mislim da će biti zanimljivo slušati jedan takav bend u njima neobičnom okruženju uz more”, rekao je danas na tiskovnoj konferenciji umjetnički direktor festivala Mate Škugor.

Podsjetimo, organizatori SuperUha već su najavili dolazak grupa The National, Black Lips, Chelsea Wolf, ABOP, Seven That Spells, Bernays Propaganda i Diskodelija.

SuperUho festival bit će održan na prostoru nekadašnjeg TEF-a i na plaži Banj, a cijena festivalske ulaznice je 290 kuna. Pretprodajna mjesta na kojima se mogu kupiti ulaznice za 1. izdanje SuperUho festivala su sljedeća: Dallas Music Shop Šibenik (Kralja Tomislava 4), klub Azimut (Obala Palih Omladinaca 2, Šibenik), Dirty Old Shop (Tratinska 18, Zagreb), te Rockmark (Berislavićeva 13, Zagreb).

 

Tags:

VEZANE VIJESTI