Neovisni novinarski portal
3.12.2021.
KRONIKA 112 / POLITIKA
Foto: Braniteljski portal

Braniteljski portal se odriče Mladena Miloševića

Foto: Braniteljski portal

Nakon uhićenja i određivanja pritvora Mladenu Miloševiću, predsjednika Udruge hrvatskih branitelja i Zadruge ‘Tvrđava Knin’, zbog pronevjere 1,4 milijuna kuna, Braniteljski portal se priopćenjem ogradio od svog utemeljitelja.

Foto: Braniteljski portal

Foto: Braniteljski portal

– Njegovo uhićenje nakon objave u tisku i ostalim medijima izazvalo je svojevsnu konsternaciju, poglavito među braniteljskom populacijom, pri čemu je dio medija korektno prenio policijske navode inkrminirajućeg djela za koje se sumnjiči, dok je dio istih OČITO U NEZNANJU ILI ZLOJ NAMJERI NAVODIMA IZ KAZNENE PRIJAVE U KOJOJ SE DECIDIRANO NAVODI DA SE INKRIMINIRAJUĆA DJELA ODNOSE NA “UDRUGU BRANITELJA TVRĐAVA KNIN” I “ZADRUGU TVRĐAVA KNIN” – BEZ OSNOVE, PERFIDNO, LAŽNO I BEZ IKAKVE OSNOVE PRIDODAO I “BRANITELJSKI PORTAL”, ŠTO JE PODVALA I ISKRIVLJAVANJE ISTINE.

Točnije, “Braniteljski portal” kao jedan od relevantnih i zasigurno među najčitanijim portalima u Hrvatskoj u naravi nema apsolutno nikakve poveznice s događajima koji bi osumnjičenog Mladena Miloševića doveli u svezu s možebitnim nezakonitostima u odnosu spram “Braniteljskog portala”, koji niti jednog trenutka nije bio objekt policijske ili druge opservacije.

Istina je da je Mladen Milošević jedan od utemeljitelja “Braniteljskog portala” ali je jednako tako istina da ga on ne stvara sam nego da je u naravi samo bio dio novinarskog tima.

Tim više, Mladen Milošević se u posljednjih godinu dana, a ponajviše u zadnja četiri mjeseca od kada je postao predmetom policijske istrage, svojevoljno distancirao od portala, kako istom u možebitom procesu koji se nedavno dogodio i koji će svoj epilog imati na sudu, distancirao u svrhu da se diginitet portala ničim ne ugrozi.

STOGA SU PODLE I KRAJNJE ZLONAMJERNO PLASIRANE INFORMACIJE KOJE U ISTI KOŠ OPTUŽBI KOJE SE MILOŠEVIĆU STAVLJAJU NA TERET NAVODI I “BRANITELJSKI PORTAL”, ZBOG ČEGA ĆE UREDNIŠTVO PORTALA ZBOG ISKRIVLJAVANJA ČINJENICA, NEOSNOVANIH OPTUŽBI I LAŽNOG OBMANJIVANJA JAVNOSTI, OD ISTIH NAKLADNIKA TRAŽITI JAVNU ISPRIKU ILI ĆE U PROTIVNOM POSEGNUTI TUŽBAMA NA UPORIŠTU U VJERI U PRAVNU UČINKOVITOST HRVATSKOG PRAVOSUĐA.

Zaključno, g. Mladen Milošević je osumnjičen za djela koja ga se terete i kao takav stati će pred lice pravde i odgovarati, pri čemu će isti za “Braniteljski portal” biti jednak bilo kojem građaninu Hrvatske u toj poziciji bez ikakvih povlastica, kao i činjenici da je isti utemeljitelj portala.

Pisali smo, pišemo i pisat ćemo ubuduće samo istinu koja je za mnoge do sada bila bolna i prečesto šokantna – ističe u priopćenju Uredništvo “Braniteljskog portala”.

(http://www.braniteljski-portal.hr/Novosti/Hrvatska/PRIOPCENJE-BRANITELJSKOG-PORTALA)


VEZANE VIJESTI