Neovisni novinarski portal
20.10.2021.

Post Tagged with: "Vojislav Stanimirović"

Ivan Penava, gradonačelnik Vukovara, svojim postupcima i izjavama koje kontinuirano producira zadnjih par mjeseci, ozbiljno provocira šefa HDZ-a Andreja Plenkovića da povuče radikalan potez i pokrene proceduru za Penavino izbacivanje […]

Pravoslavni vjernici slave danas praznik Preobraženja Gospodnjeg, povodom kojeg se u manastiru Krka kraj Kistanja okupio velik broj vjernika iz čitave Dalmacije i šire. Uz predstavnike vjerske zajednice danas su tu i predstavnici političkog života Srba u Hrvatskoj, a među njima su i predsjednik SDSS-a Vojislav Stanimirović i ambasadorica Republike Srbije u Hrvatskoj Mira Nikolić.

Uoči današnjeg sastanka Izvršnog odbora šibensko-kninske Županijske organizacije s Predsjedništvom SDSS-a u Kninu predsjednik stranke Vojislav Stanimirović je obznanio kako Mirko Rašković više nije njihov član, a dopredsjednik Milorad Pupovac ustvrdio kako saborski mandat pripada stranci, a ne Raškoviću, te da će se svaka njegova upotreba u formiranju saborske većine smatrati ilegalnom.

Hoće li Mirko Rašković sutra ostati bez stranačke legitimacije SDSS-a zbog “soliranja” na Pantovčaku i opstruiranja odluke Predsjendištva stranke da SDSS dade podršku koaliciji Hrvatska raste?