Neovisni novinarski portal
24.7.2021.

Post Tagged with: "Prihvatilište za beskućnike"

Nije baš da na ovom portalu objavljujemo oglase za udomljavanje napuštenih kućnih ljubimaca, no Lindov slučaj je specifičan.

Damir Dunđer, vršitelj dužnosti ravnatelja Javne ustanove „Nacionalni park Krka“ uručit će Miljenku Jukiću, zamjeniku ravnatelja Caritasa šibenske biskupije prigodne darove namijenjene Prenoćištu za beskućnike u srijedu, 10. prosinca 2014. […]

Diljem svijeta danas se obilježava Svjetski dan beskućnika. Dan je to kada bi se raznim aktivnostima trebalo pokušati skrenuti pozornost društva na probleme ljudi koji su, svojom ili tuđom krivnjom, ili pak igrom sudbine, ostali bez onog osnovnog – krova nad glavom ili mjesta gdje bi mogli reći da su kod kuće ili doma.

Usprkos protivljenju stanara ulice i peticiji koju su potpisali, gradonačelnik Šibenika dr. Željko Burić predao je Caritasu ključeve budućeg prihvatilišta za beskućnike.

Osobe koje su su usljed različitih životnih prilika ostali bez doma, u Šibeniku bi uskoro mogli koristiti novo prihvatilište: u zgradi bivše zubne ambulante u Ulici braće Polić 14…