Neovisni novinarski portal
24.9.2021.

Post Tagged with: "Mia Matić"

Milan Bandić ukazao se Šibenčanima. Zbog osnivačke skupštine šibenske podružnice njegove 365 stranke. A između Bandića i Šibenika, pokazat će se, postoji posebna magija. Osobito između (bivših i aktualnih) SDP-ovaca […]

Ideja otvaranja sveučilišnog studija energetike, zaštite prirode i okoliša i akvakulture, s ambicijom da Šibenik dobije samostalno Sveučilište, spuštena je na razinu uređenja jedne učionice i svedena na karikaturu, ocijenili su SDP-ov kandidat za gradonačelnika Šibenika Josip Živković i kandidatkinja za dogradonačelnicu Mia Matić.

Josip Živković, kandidat SDP-a za gradonačelnika Šibenika te kandidati za dogradonačelnike Mia Matić i Anton Dobra na današnjoj konferenciji za novinare predstavili su svoj program za lokalne izbore pod nazivom „Drukčiji od drugih“

SDP je ustrajao na svome eksperimentu i na listu za gradonačelnika kandidirao i HDZ-ovca Antona Dobru. U međuvremenu se otrkilo i da je navodno i SDP-ov kandidat za gradonačelnika 2008. bio upisan u HDZ. Preostalo je još samo Miju Matić, drugu zamjenicu potencijalnog SDP-ova gradonačelnika, upisati u HDZ!

Šibenik čeka, najblaže rečeno, zanimljiva izborna utrka. SDP, naime, nastoji preuzeti Grad od HDZ-a ističući kandidata iz redova – HDZ-a!?