Neovisni novinarski portal
16.6.2021.

Post Tagged with: "Marko Paić"

Ravnatelj šibenskog kazališta Jakov Bilić odlučio se na nesvakidašnji potez. Kad već, zbog raznoraznih okolnosti i prepreka, nije mogao ispuniti obećanje i za rođendan velikog hrvatskog i šibenskog pisca, dramatičara […]

Društvo arhitekata Šibenika teško je prihvatilo činjenicu o rušenju prve kuće koju je sagradio Ante Vulin, jedan od najpoznatijih hrvatskih arhitekata. Poslali su priopćenje.

Društva arhitekata Šibenik objavilo je priopćenje povodom prijedloga Cjelovitih izmjena i dopuna GUP-a Grada Šibenika.

Jedriličarski klub Val dobit će napokon nove klupske prostorije.

Je li Šibenska bolnica trebala potpisati Ugovor o provedbi javnog natječaja za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja Nove bolnice Šibensko–kninske županije? Nakon niza proturječnih informacija, konačno se o ovom pitanju oglasilo i Društvo arhitekata Šibenika.

Namjera DUDI-ja da se na prostoru bivše vojarne Minerska, u kanalu sv.Ante, gradi hotel izazvala je i negativnu reakciju Društva arhitekata Šibenik.

Gradnja zgrade na šibenskoj rivi zamišljene između crkve sv. Dominika i Bute Harolda Bilinića nakon brojnih građana Šibenika uzbunila je i šibenske arhitekte. Društvo arhitekata Šibenika se oglasilo priopćenjem u povodu projekta izgradnje…