Neovisni novinarski portal
21.6.2021.

Post Tagged with: "biskup"

Zasad nitko nije službeno postavio pitanje je li baš prikladno da tzv. duhovnik visoko pozicioniran u katoličkoj crkvi, za kojega kažu kako je ‘strastven lovac’, te koji propovijeda propovijeda nauk Isusa Krista, u slobodno vrijeme puca iz lovačkih pušaka u životinje.  

Šibensko-kninsko Županijsko vijeće Hrvatske stranke prava Ante Starčević se nakon tjedan dana priopćenjem uključilo u javnu raspravu o Azimutu i noćnoj buci kraj katedrale sv. Jakova, nakon što se burna javna polemika oko tog slučaja primirila.

O aferi stvorenoj oko šibenskog kluba ‘Azimut’, gdje su se u noći na nedjelju zbog preglasne glazbe sukobili policija i vlasnici kluba, priopćenjem za javnost se oglasila i Šibenska biskupija.

Kad se „pila okrene naopako“ ili, kad se zamijene teze, izrodi se slučaj kakav danas „trese“ Šibenik. Noćni život mladih pretvorio se „preko noći“ u prvorazredno pitanje “biti ili ne biti” koje je ubrzo dobilo i političku konotaciju.

Vlasnici kluba Azimut Đorđe Katalinić i Hrvoje Jelković oštro demantiraju policijsku verziju incidenta oko subotnjeg nasilnog zatvaranja kluba.

Vlasnici šibenskog kluba Azimut, Hrvoje Jelković i Đorđe Katalinić, sinoć su, nakon policijske intervencije, privedeni u policiju radi obrade, a tijekom jutra su trebali biti izvedeni pred suca za prekršaje

Noćas oko tri sata su ispred kluba Azimut nedaleko od šibenske katedrale sv. Jakova uhićeni voditelji kluba Azimut, kako navodi šibenski internetski portal Šibenik.in. Kako se ističe, policajci su zatražili od […]