Neovisni novinarski portal
26.2.2024.
wheels on fire
Petak, 18 sati, šibenska knjižnica: Promocija knjige kolege Antonia Milanovića ‘Svijet se vrti oko OSI!’

Petak, 18 sati, šibenska knjižnica:
Promocija knjige kolege Antonia Milanovića ‘Svijet se vrti oko OSI!’

Promocija knjige “Svijet se vrti oko OSI!” našeg suradnika Antonia Milanovića, nastale kao zbirka dijela njegovih tekstova objavljenih u posljednjih pet godina na našem portalu Tris pod egidom Wheels of fire, održat će se, nakon premijere u Zadrui u Šibeniku, u petak,9. veljače 2024., s početkom u 18 sati u multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice “Juraj Šižgorić”. 

Knjigu koju je izdala Naklada Donat će promovirati izdavač Nikola Šimić Tonin i autor. Ovo je Milanovićeva druga knjiga, prva je bila autobiografska “Istinom protiv svih”, ujedno i prva autobiografija osobe s invaliditetom u Hrvatskoj.

Antonio  Milanović je nakon završene srednje škole upisao studij Informacijskih znanosti na Sveučilištu u Zadru, a zatim nekoliko godina kasnije i studij Novinarstva i odnosa s javnošću na istom Sveučilištu. Trenutno radi u Gradskoj knjižnici Zadar kao knjižničar, te honorarno
kao novinar i kolumnist za Tris portal, vodi i TV emisiju ‘Bijeli štap’ na  Diadora TV, te je suradnik i drugih medijskih platformi.

 

 

Tags: ,

VEZANE VIJESTI