Neovisni novinarski portal
25.9.2023.
aktivisti / EKOLOGIJA
Murterska udruga Argonauta pokrenula podkast Eko patrola

Murterska udruga Argonauta pokrenula podkast Eko patrola

U suradnji s lokalnim Radio Ritmom, murterska udruga Argonauta pokrenula je Eko patrolu, podcast o ekološkim temama. Podkast svakog mjeseca obrađuje teme koje utječu na svakodnevni život ljudi, baveći se pitanjima održivosti kroz koja istražuju kvalitetu života na Planetu i utjecaj klimatske krize na ljude.

Do sada je emitirano 6 emisija koji se mogu poslušati na ovom linku, a iduća je na redu u četvrtak, 7. rujna u 18.15 sati na Radio Ritmu Šibenik.

Teme koje problematiziraju u podkastu govore o stanju okoliša, o važnim ekološkim akcijama te istražuju probleme od lokalnog do globalnog značaja. Za njih je to, kažu, način kako postati aktivni građani i kako se uključiti u lokalne okolišne inicijative.

-Svaki novi podkast govori o novim aspektima održivog razvoja i o tome kako ljudske aktivnosti utječu na naš ekosustav te pruža slušateljima priliku da budu u toku s problemima na koje danas moramo djelovati kao svjesni i odgovorni pojedinci i članovi društva- ističe koordinatorica za promidžbu Argonaute Suzana Suman.

Podcast ima za cilj djelovati afirmativno na slušatelje, i za svaki ekološki problem kojim se bavi ponuditi informacije u obliku inovativnih rješenja, akcije ili alternativnog održivog izbora, poručuju iz udruge Argonauta.

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI