Neovisni novinarski portal
29.9.2022.
zvonka radost
Foto: Promo

Obljetnička turneja:
Hladno pivo slavi 35 godina karijere, sviraju i u Šibeniku

Foto: Promo

Jedan od naših najvećih rock bendova Hladno Pivo, slavi 35 godina karijere serijom od 35 koncerata, a turneja ih vodi i u Šibenik na Tvrđavu sv. Mihovila, u srijedu 15. lipnja 2022. Nakon prošlogodišnjeg rasprodanog koncerta u smanjenom kapacitetu, jedna od najljepših pozornica na Jadranu ponovo će ugostiti jedan od najvažnijih bendova cijele regije.

Nastup povodom velike obljetničke turneje podrazumijeva da će bend svirati najveće hitove iz svih faza karijere kao i okupljanje nekoliko generacija fanova Hladnog Piva, a koncert će se održati bez restrikcija i u punom kapacitetu.

Jurnjavu kroz 35 impresivnih godina Hladnog Piva obilježavaju neke od najvažnijih pjesmama s albuma poput kultnog debija “Džinovski”, “G.A.D.”, “Desetka” ili “Knjiga žalbe” i “Svijet glamura”. To znači da će se na koncertima čuti “Fur immer punk”, “Zimmer frei”, “Trening za umiranje”, “Sarma”, “Politika”, “Šank”, “Pjevajte nešto ljubavno”, “Svijet glamura”, “Teško je ful biti kul”, “Šamar”, “Ezoterija”, “Soundtrack za život”, “Nije sve tako sivo”, “Konobar”, “Samo za taj osjećaj”, ”Mojoj majici”, ”Ne volim te”, ”Na ovim prostorima”, ”Bačkizagre stuhpa šeja”ili ”Trening za umiranje”.

Šibenski koncert bit će prilika za okupiti fanove, one s početka priče, ali i novije, koji će uglas pjevati himne jednog od naših najvećih rock bendova. Ulaznice su dostupne u sustavu Eventim, na njihovim fizičkim prodajnim mjestima i online na eventim.hr. Program je sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora 2“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI