Neovisni novinarski portal
1.5.2024.
FESTIVALI
Foto: Seasplash

Martinska:
Počelo uživanje bez restrikcija na Seasplash festivalu

Foto: Seasplash

Počelo je 19. izdanje Seasplash festivala koje se na lokaciji Martinska drugu godinu zaredom održava pod okolnostima prouzročenim posljedicama pandemije ali je i dalje jedan od rijetkih festivala koji je dosljedan u održavanju uz sve potrebne epidemiološke mjere.

Seasplash nudi mogućnost uživanja u festivalu bez restrikcija, što je moguće uz covid propusnice, dokazu da ste preboljeli ili da imate negativan test. Svi oni koji nemaju ništa od navedenog, mogu se bez brige uputiti na Sesplash jer će i pred festivalskim ulazom biti u mogućnosti napravi antigenski test u trajanju od 15 minuta, po cijeni od 75 kuna, i nesmetano pristupiti festivalu u slučaju da je negativan.

Na Seasplash festivalu uživa se od jučer popodne na ChillSplash pozornici i dnevnim aktivnostima na raznim radionicama, a prvu večer na glavnoj pozornici nastupali su reggae/dancehall bend One Dread koji je predstavio novi autorski materijal uživo, te zagrebački dub duo Anja G & Dr.Obi. Kali Fat Dub objavili su novi album ‘Životinjska karma’ upravo na Seasplash festivalu i svojim fanatičnim nastupom zaključili večer, dok je Mexican Stepper bio zadužen za zagrijavanje na početku večeri.

Festival traje do nedjelje 18. Srpnja, a očekuju se još nastupi Inner Terrestrialsa, Alejuandra Buendije, Plesača sporog stepa, Sassje, Brain Holidaysa, Banana Zvuka, Haris Piltona, Dub Settlers HI FI-a. Tadimana, Cromaicanz i drugih.

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI