Neovisni novinarski portal
8.5.2021.
predizborje
Joško Šupe, kandidat za šibensko-kninskog župana: ‘Vrijeme je da napokon krenemo, da idemo naprid’

Joško Šupe, kandidat za šibensko-kninskog župana:
‘Vrijeme je da napokon krenemo, da idemo naprid’

Joško Šupe (SDP) je kandidat za šibensko-kninskog župana na predstojećim lokalnim izborima, javljaju iz županijske organizacije te stranke.

-Imam i znanja i volje i spremnosti mijenjati Županiju. Želim županiju rada i reda, županiju koja će biti servis građanima 24 sata, transparentnu i potpuno otvorenu prema svim građanima. Zalagat ću se za jednakomjeran razvoj obale i zaleđa na način da se međusobno upotpunjuju i obogaćuju. Osigurat ću siguran prijevoz za svakog učenika do škole kao i prijevoz starijih da mogu bez problema otići do doktora ili ljekarne – rekao je Joško Šupe.

Joško Šupe je drugi do sad poznati kandidat za mjesto župana – HDZ je već istaknuo Gorana Pauka koji je u toj fotelji već niz godina. Vlast u ŠKŽ od devedesetih ima HDZ, od lkada uoči svakih izbora najavljuju tzv. brzu cestu Šibenik-Drniš-Knin, a koja ni dan danas nije ugledala svjetlo dana, niti je njezina gradnja započela. SDP-ov kandidat također spominje tu fantomsku prometnicu.

-Nakon 25 godina od početka izgradnje brze ceste Šibenik – Drniš – Knin, odgovorno tvrdim da ćemo u sljedećem razdoblju stvarno i započeti te pojedine dionice brze ceste i realizirati na zadovoljstvo svih građana. Uređenje riva, eko smart otoci, razvoj održivog turizma uz obalu i u našem zaleđu, digitalizacija (brz i siguran internet u svim dijelovima županije), realni poticaji za poljoprivredu neki su od prioriteta u mom programu. Ne sumnjam da ću s vama i građanima Županije to i ostvariti. Vrijeme je da napokon krenemo, da idemo naprid –  zaključio je Joško Šupe. 

Joško Šupe (foto TRIS)

Tags: , , , , ,

VEZANE VIJESTI