Neovisni novinarski portal
3.12.2021.
stožeralije
Čestit lockdown i sretna Nova godina: Od 21. prosinca bi opet uveli ‘propusnice za međužupanijsko kretanje’?

Čestit lockdown i sretna Nova godina:
Od 21. prosinca bi opet uveli ‘propusnice za međužupanijsko kretanje’?

Mi odmah predlažemo i neke nove božićne pjesme: Sretan lockdown svakome, Radujte se Stožeri, Do They know it's Lockdown time?,  All I Want for Christmas is Pass, Driving Home with Christmas Pass...itd.

-Čestit lockdown i sretna Nova godina – moglo bi se čestitati na izmaku 2020. godine. Naime, kako ‘neslužbeno doznaje Jutarnji list‘, odnosno kako im je valjda došapnuo netko od stožeraša, možda i s namjerom da promotri reakciju građana, ‘najozbiljnije se razmatra ponovno uvođenje propusnica za međužupanijsko kretanje‘ od 21. prosinca.

Vijest kako stožeraši opet imaju namjeru uvesti  nepopularne ‘ausvajse’ prenijeli su gotovo svi mediji, uključjući i Hinu, pa evo prenosimo i mi.

-Ako se do 21. prosinca situacija drastično ne promijeni – a šanse za to su, kažu sugovornici Jutarnjeg, minimalne – mjere bi se, uoči blagdana mogle dodatno postrožiti a kako se neslužbeno doznaje, najozbiljnije se razmatra ponovno uvođenje propusnica za međužupanijsko kretanje, kako bi se tijekom Božića i tradicionalnih obiteljskih okupljanja spriječilo dodatno rasplamsavanje epidemij – piše Jutarnji nakon svoga neslužbenog saznanja.

U Stožeru smatraju da bi takva odluka bila dobra, ali će s donošenjem čekati zadnji trenutak, kako piše u subotu Jutarnji list.

Čekat će zadnji trenutak?

Mi odmah predlažemo i neke nove božićne pjesme: Sretan lockdown svakome, Radujte se Stožeri, Do They know it’s Lockdown time?,  All I Want for Christmas is Pass, Driving Home with Christmas Pass…itd.

Ilustracija (Pixabay)

Tags: , , , ,

VEZANE VIJESTI